Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο αναπτήρας,οι ''αντικειμενικοί'',οι ''αδικημένοι'' και η αλήθεια!

Πρόστιμο ως 25.000 €
Επειδή πολύ ντόρος γίνεται από χθες σχετικά με τον έναν αναπτήρα που έπεσε από την εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Πλατανιά,σε έναν αγώνα όπου ο Ολυμπιακός δεν είχε πάρει επίσημα εισιτήρια κάποιοι ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι μην έχοντας τίποτα άλλο να σχολιάσουν από το χθεσινό παιχνίδι,ξεκίνησαν πάλι το πόλεμο λάσπης. Το KOKKINO DNA κάνει μια μικρή αναδρομή σε παλιότερα παιχνίδια,όπου δεν υπήρξε η παραμικρή τιμωρία και όπου τότε όλοι οι ευαίσθητοι δεν ήταν στην μούγγα.

Πανθρακικός- ΑΕΚ 1-2


«ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1371-11 μ ζ΄Έκθεση της Αστυνομίας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ», αναφέρει η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUper League.
Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ πληρώνει το καπνογόνο που έπεσε μέσα στο γήπεδο μετά το γκολ του Γιόχανσον και θεωρείται υπότροπη. Δηλαδή αν ξαναγίνει παρόμοια ενέργεια, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας.

Η ΑΕΚ για το καπνογόνο τιμωρήθηκε μονάχα με χρηματικό πρόστιμο,αντίθετα για το καπνογόνο στο Βέροια-Ολυμπιακός ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων και πάλι οι ''αντικειμενικοί'' ζητούσαν αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό,για το παιχνίδι όμως Πανθρακικός-ΑΕΚ ουδεμία αναφορά από τους δημοσιοκάφρους. Είπαμε ο μισθός πάνω από όλα.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Δεκάδες αντικείμενα προς τον Φορτούνη την ώρα της εκτέλεσης του κόρνερ,βγήκε κανείς να ζητήσει διακοπή αγώνα και αφαίρεση βαθμών και μάλιστα σε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ;το ίδιο είχε γίνει και πέρσι με το σίδερο που έπεσε στην πλάτη του Τσόρι,όπου και εκεί όλα ήταν ήσυχα και ομαλά. Και φυσικά καμία τιμωρία.

Επομένως για άλλη μια φορά πιαστήκατε αδιάβαστοι. Μια ζωή ο Θρύλος θα σας γλεντάει.

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου