Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-1 (πρωτάθλημα)


Ο Πλατανιάς έγινε η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό και σταμάτησε ένα σερί 17 συνεχόμενων νικών από την αρχή του πρωταθλήματος ως και σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός και ο Πλατανιάς απέδωσαν ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με τον Ράμος στο 35',αλλά οι ερυθρόλευκοι είχαν τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες από το 36' ως το τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου για να πετύχουν κάποιο γκολ,αλλά ο Σωτηρίου κατέβασε ρολά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεζε συνέχεια και έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη,ενώ έγινε επιθετικότερος με την είσοδο του Φορτούνη. Στο 72' ο Ντουρμάζ σούταρε εκτός περιοχής, ο Σωτηρίου με υπερένταση έδιωξε και ο Φορτούνης πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέσει και έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη,αλλά ο Σωτηρίου ήταν και πάλι παρών. Τελικό σκορ 1-1 με την ομάδα του Πειραιά να κάνει την πρώτη της γκέλα στο πρωτάθλημα ύστερα από 18 αγωνιστικές.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιά)
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (ΕΠΣ Ξάνθης), Δημήτριος Ζησιμόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά)

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (74' Ανγκούλο), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης (82' Μιλούνοβιτς), Ράμος (88' Δημήτρης).
Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο (59' Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες (85' Σεμπά), Ντουρμάζ, Πάρντο (84' Πουλίδο) και Ιντέγε.

Γκολ: 35' Ράμος / 72' Φορτούνης

Κάρτες: 69' Αποστολόπουλος, 71' Στανισάβλιεβιτς, 88' Ράμος / 66' Μιλιβόγεβιτς, 68' Μαζουακού

Βαθμολογία παιχτών:

Ρομπέρτο -7
Σαλίνο - 6
Ντα Κόστα -5
Σιόβας - 6
Μαζουάκου - 6
Καμπιάσο -7
Μιλιβόγιεβιτς - 6
Ντομίγκεζ -7
Ντουρμάζ -7
Πάρντο - 6
Ιντέγε - 5

Φορτούνης -8
Σεμπά -
Πουλίδο -

Μάρκο Σίλβα - 7


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου