Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ολυμπιακός - Χανιά 6-0 (κύπελλο) Σήφουνας ο Θρύλος!


 Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την φάση των "16" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΟ Χανιά, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με σκορ 4-1 στα Περιβόλια την περασμένη Πέμπτη (7/1) και το ματς στο Φάληρο έδινε την δυνατότητα στους τεχνικούς των δύο ομάδων να δοκιμάσουν πράγματα, διαπιστώνοντας την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους.
Επιπλέον, από την στιγμή που η υπόθεση πρόκριση δεν χωρούσε συζήτηση, ήταν επόμενο στο Φάληρο να γίνει ένα παιχνίδι ανοιχτό, δίχως σκοπιμότητες. Γεγονός που βοήθησε στον ρυθμό, την παραγωγή φάσεων και τα συνολικά 6 γκολ που επιτεύχθηκαν στα 90 λεπτά του αγώνα, όλα από τους γηπεδούχους. 

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

 Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης (ΕΠΣ Ηπείρου), Μιχαήλ Δόσης (ΕΠΣ Αθηνών)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί (46' Σάλιακας), Αυλωνίτης, Μποτία, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κασάμι (46' Μανιάτης), Φουστέρ, Σεμπά, Ερνάνι (λ.τ. 76' Μανθάτης), Πουλίδο.
ΑΟ Χανιά (Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης (46' Φυνικάκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης 46' Μπουζούκης), Γκέσιος, Τσούτσης, Άλβες, Ρίκκα, Λίτα, Νύκταρης (72' Σάντερσον).

Γκολ: 4' Ζντιέλαρ, 12' & 45' Κασάμι, 36' Σεμπά, 73' Πουλίδο, 90' Φουστέρ / -
Κάρτες: 38' Κασάμι / 20' Μπριλάκης, 57' Λίτα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Καπίνο - 7
Ομαρ - 7
Αυλωνίτης - 8
Μποτία - 8
Τσιμίκας - 8
Ζντίελαρ - 8
Κασάμι - 9
Φουστέρ - 9
Ερνάνι - 7
Σεμπά - 8
Πουλίδο - 9

Σάλιακας - 7
Μανιάτης -8
Μανθάτης - 7

Μάρκο Σίλβα - 9



#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου