Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Δανεικοί οι Γούτας,Μπεν και Γιαννιώτας!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής καμία μεταγραφή στην χειμερινή περίοδο,παρόλαυτα τρεις παίχτες που άνηκαν στο ρόστερ της ομάδας και δεν υπολογίζονταν,τουλάχιστον για την φετινή περίοδο, δόθηκαν δανεικοί για έξι μήνες με σκοπό να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Γούτας δόθηκε δανεικός στην Ξάνθη,ο Μπεν στον Λεβαδειακό και ο Γιαννιώτας στον ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε αναλυτικά:

Δανεικός στην Ξάνθη ο Γούτας
Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός πέρυσι μέτρησε 33 συμμετοχές με τους Ακρίτες και σημείωσε δύο γκολ.
Ήρθε στο Λιμάνι με τη φιλοδοξία να αποδείξει και εκεί την αξία του, αλλά ήταν άτυχος καθότι τραυματίστηκε. Έχασε την προετοιμασία και δεν μπόρεσε να πάρει την ευκαιρία του.
Έτσι, επιστρέφοντας στην ομάδα που αναδείχθηκε θα έχει την ευκαιρία να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να... ανέβει και ψυχολογικά.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό, του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη».

Δανεικός στον Λεβαδειακό ο Μπεν


Το δρόμο για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας πήρε ο Μπεν, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στους «πράσινους» αφού δεν υπολογιζόταν από τον Μάρκο Σίλβα.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν στην ΠΑΕ Λεβαδειακός» ανέφερε η ανακοίνωση της πειραϊκής ομάδας.
«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mohamed El Fardou Ben με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και με οψιόν αγοράς» ακολούθησε η ανακοίνωση της ομάδας από τη Βοιωτία.

Δανεικός ο Γιαννιώτας στον ΑΠΟΕΛ

Επίσημα στον ΑΠΟΕΛ ο Γιαννιώτας - Δανεικός από τον Ολυμπιακό


Το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016 θα βρει τον Γιάννη Γιαννιώτα παίκτη του ΑΠΟΕΛ έπειτα από τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του παίκτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την συμφωνία δανεισμού του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο του 2016.
Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 70.
Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας».

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου