Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 3-1 (πρωτάθλημα)

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»
Ο Θρύλος του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και να γράφει την νέες χρυσές σελίδες δόξας. Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Λεβαδειακό και έφτασε τις 17 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Τρόντ Σόλιντ της σεζόν 2005-2006. Ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν καταιγιστικός έβαλε τρία γκολ και θα μπορούσε να βάλει ακόμα και τα διπλά,αν ήταν πιο τυχερός και πιο εύστοχος στην τελική του προσπάθεια. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν το καλύτερο ημίχρονο της φετινής τους σεζόν και πέτυχαν δύο γκολ με τους Ιντέγιε και Πάρντο,ενώ ο ανεκδιήγητος Βοσκάκης δεν σφύριξε δύο πέναλτι στους Πειραιώτες ένα σε κάθε ημίχρονο,χέρι του Τσουρίκοφ και κράτημα του Μεντί στον Σαλίνο,ενώ ο βοηθός έκοψε και ένα τετ α τετ του Σεμπά με ανύπαρκτο οφσάιντ στο 86',αλήθεια κύριοι ''αντικειμενικοί'' θα μας κάνετε κανένα σχόλιο για όλα αυτά; ενώ το 3-0 το πέτυχε ο Τσόρι στο 56',ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπεν στο 88', ο οποίος πέτυχε και το γκολ της τιμής για την ομάδα της Βοιωτίας.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης (ΕΠΣ Λασιθίου), Εμμανουήλ Καλφάκης (ΕΠΣ Χανίων)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (74' Μανιάτης), Ντουρμάζ, Πάρντο (82' Σεμπά), Ντομίνγκες (71' Κολοβός), Ιντέγε.
Λεβαδειακός (Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος (46' Παππάς), Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μαχαίρας, Μεντί, Στάθης, Τσουρίκοφ (46' Μερεμπασβίλι), Ντομοβτσίσκι (70' Καψάσκης), Μίνγκας, Μπεν.

Γκολ: 15' Ιντέγε, 42' Πάρντο, 56' Ντομίνγκες / 88' Μπεν

Κάρτες: 58' Πάρντο / 58' Μεντί


Ρομπέρτο - 7
Σαλίνο - 9
Ντα Κόστα -7
Σιόβας -7
Μαζουάκου -7
Μιλιβόγιεβιτς -7
Καμπιάσο - 9
Τσόρι - 9
Πάρντο -9
Ντουρμάζ - 8
Ιντέγε - 8


Μανιάτης -7
Κολοβός -7
Σεμπά -7

Μάρκο Σίλβα -9

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου