Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Με τον Αστέρα Τρίπολης κληρώθηκε ο Θρύλος για το κύπελλο! Ευτράπελα από τα βαζελοχανούμια!

Τα γλιτώσατε τα μπαλάκια σας τελικά!
Με τον Αστέρα Τρίπολης κληρώθηκε ο Ολυμπιακός για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος,με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Καραϊσκάκης στις 27-28 Ιανουαρίου και ο επαναληπτικός στην Τρίπολη στις 3-4 Φεβρουαρίου ή 10-11 του ίδιου μήνα. Δεν προέκυψε κανένα ντέρμπι από τα άλλα ζευγάρια.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι τα εξής:

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Ηρακλής
ΠΑΟ-Ατρόμητος

Η βλακεία τους και τα καραγκιοζιλίκια τους δεν έχουν όριο, Ο εκπρόσωπος του ποα ζήτησε να πιάσει τα μπαλάκια για να δει.....την θερμοκρασία τους.

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσαν, για μία ακόμα φορά, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟ, αλλά κι εκείνοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στο περιθώριο της σημερινής κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ.
Από τη μία σκόρπισαν άφθονο γέλιο με την... αλλοπρόσαλη συμπεριφορά τους, καθώς δεν ήξεραν ούτε τι ήθελαν, ούτε τι ζητούσαν και από την άλλη η εν γένει παρουσία τους δημιούργησε θλίψη σε όλους δεδομένου ότι πλέον έχουν "μικρύνει" πλέον πολύ τους συλλόγους τους με ενέργειες και συμπεριφορά που χαρακτηριζόνται από γραφικότητα, μιζέρια και ηττοπάθεια...
Ως γνωστόν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεπικουρούμενη από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα προκειμένου η κλήρωση να πραγματοποιηθεί από τους εκπροσώπους των ομάδων. Να τραβάνε, δηλαδή, αυτοί τα μπαλάκια από την κληρωτίδα... Λες και θ' άλλαζε κάτι μ' αυτό!
Το αίτημα απορρίφθηκε, με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Μάνο Γαβριηλίδη να τονίζει λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή διαδικασία ότι δεν πρόκειται να κάνει δεκτό ένα αίτημα, το οποίο έγινε μετά από ανυπόστατα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου στην κλήρωση της προηγούμενης φάσης του Κυπέλλου. Τότε που κάποιοι δημοσιογράφοι "αντικειμενικών" ΜΜΕ δεν... άκουγαν καλά κι έγραφαν ό,τι ήθελαν περί προβληματικής διαδικασίας της κλήρωσης κτλ

Είναι μάλιστα, ενδεικτικό της... παράνοιας, στην οποία βρίσκονται οι "εξυγιαντές" του ελληνικού ποδοσφαίρου, που σε συνομιλία που είχε ο κος Γαβριηλίδης με τον εκ των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟ, κο Σιωπήλη (σ.σ. οι άλλοι δύο εκπρόσωποι του ΠΑΟ ήταν οι κ.κ. Κωνσταντίνου και Παναγόπουλος), λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης, ο δεύτερος του είπε ότι δεν αποτελεί θέση των "πράσινων" το ότι υπήρξε κάτι μεμπτό στην κλήρωση της προηγούμενης φάσης του Κυπέλλου! Όταν στην επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟ στην ΕΠΟ γινόταν λόγος για "αταξίες", που έλαβαν χώρα στην προηγούμενη διαδικασία κλήρωσης! Και για τον λόγο αυτό, άλλωστε, η... "Τρόικα των ηττημένων" ζήτησε να κάνουν τη σημερινή κλήρωση οι εκπρόσωποι των ομάδων και όχι οι παράγοντες της Ομοσπονδίας!
Με λίγα λόγια, δηλαδή, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι λένε! Δεν ξέρουν τι ζητάνε και τι θέλουν! Ή μάλλον, για ν' ακριβολογούμε, δεν ξέρουν τι τους φταίει! Προκαλούν άφθονο γέλιο, αλλά παράλληλα το κατάντημά τους προκαλεί και θλίψη, καθώς -δυστυχώς γι' αυτούς- έχουν "μικρύνει" πάρα πολύ...
Ενδεικτικό της παράνοιας, στην οποία πλέον έχουν μάθει να ζουν, είναι ότι ο κος Σιωπήλης παραχώρησε (!) το δικαίωμα της ΠΑΕ ΠΑΟ να τραβήξει ένα από τα μπαλάκια, όταν του το πρότεινε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Μάνος Γαβριηλίδης... Μα, τότε για ποιον λόγο έκαναν όλο αυτόν τον ντόρο στέλνοντας επιστολές; Γιατί ζητούσαν επίμονα να κάνουν οι εκπρόσωποι των ομάδων την κλήρωση;
Χαμόγελα λύπησης, εξάλλου, προκάλεσε η κίνηση του εκπροσώπου των "πράσινων" να σηκωθεί για να ελέγξει την θερμοκρασία (!), στην οποία βρίσκονταν τα μπαλάκια στην κληρωτίδα, έπειτα από προτροπή του κου Γαβριηλίδη... Μεγάλη κατάντια, δυστυχώς, για τον σύλλογο, που επί σειρά ετών... είχε την τύχη να κληρώνεται (δια χειρός Δραμουντάνη) συνήθως με βατούς αντιπάλους στο Κύπελλο Ελλάδας!

Πηγή: redking.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου