Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Χανιά-Ολυμπιακός 1-4 (κύπελλο)

Ο Ολυμπιακός πιάνοντας κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση επικράτησε των Χανίων με 1-4 στα Περιβόλια,ενώ είχε και δοκάρι με τον Πάρντο στο 54' και άλλες πολλές κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8',αλλά παρόλαυτα ο Θρύλος ανέβασε τον ρυθμό του και έτσι έφτασε πολύ εύκολα στο 1-2,όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας και δεν έχει δώσει κανένα περιθώριο ανάπτυξης στην ομάδα των Χανίων. Οι Πειραιώτες χάνουν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και φτάνουν στο τρίτο γκολ στο 86' 1-3 με τον Σεμπά και στο 90' φτάνουμε στο τελικό σκορ 1-4 με τον Γιάννη Μανιάτη ο οποίος μετά από 10 μήνες ξαναπαίζει σε επίσημο παιχνίδι του Θρύλου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδ/σου)
Βοηθοί: Δημήτριος Ζησιμόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά), Παναγιώτης Κασσαβέτης (ΕΠΣ Αιτ/νίας)

ΑΟ Χανιά (Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάντο, Τσούτσης, Νύκταρης Ν. (60' Μπουζούκης), Γκέσιος (77' Νύκταρης Μ.), Δεινόπαπας (46' Λίτα), Ρίκκα.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο (72' Σάλιακας), Αυλωνίτης, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (80' Μανιάτης), Κολοβός, Πάρντο (87' Πουλίδο), Ερνάνι, Σεμπά.

Γκολ: 8' Γκέσιος / 22' Ερνάνι, 39' Κολοβός, 86' Σεμπά, 90' Μανιάτης
Κάρτες:44' Δεινόπαπας / -

Βαθμολογία:
Καπίνο - 7
Σαλίνο -7
Αυλωνίτης -6
Σιόβας -7
Τσιμίκας -7
Ζντιέλαρ -7
Καμπιάσο -8
Κολοβός -8
Πάρντο -8
Έρνανι -8
Σεμπά -7

Σάλιακας -7
Μανιάτης -8
Πουλίδο -

Μάρκο Σίλβα -8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου