Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-3(πρωτάθλημα)

Ούτε με... λάσο και το 2016!
Ο Θρύλος των γηπέδων,ο Θρύλος του Μάρκο Σίλβα συνέχισε το επιβλητικό του σερί και στην Νέα Σμύρνη,νικώντας τον Πανιώνιο με 1-3 έχοντας ως κορυφαίο παίχτη την χρυσή αλλαγή του Σίλβα τον Πάρντο που είχε και γκολ και ασίστ. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 16 στα 16,ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Σόλιντ που είχε 16 συνεχόμενες νίκες και συνεχίζουν ακάθεκτοι για ένα ακόμη πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο είχε 13 τελικές έναντι 2 τελικών του Πανιωνίου και ένα δοκάρι με τον Κασάμι. Ενώ θα μπορούσε να δοθεί και πέναλτι σε ανατροπή του Τσόρι.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντομίνγκες στο 56',αλλά οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν με τον Ρισβάνη στο 63'. Η χρυσή αλλαγή του Σίλβα έδωσε όμως την λύση. Ο Ολυμπιακός ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Πάρντο και στο 78' ύστερα από μπαλιά του Πάρντο, ο Ιντέγιε διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Δημήτριος Βερρής (ΕΠΣ Λέσβου)

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (81' Μητρόπουλος), Μπακασέτας, Βιγιάλμπα, Μασούρας (68' Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (81' Ντουρμισάι).
Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (67' Πάρντο), Φορτούνης, Ντουρμάζ (87' Σεμπά), Ντομίνγκες (77' Καμπιάσο), Ιντέγε.

Γκολ: 63' Ρισβάνης / 56' Ντομίνγκες, 73' Πάρντο, 80' Ιντέγε

Κάρτες: 9' Οικονόμου, 58' Βιγιάλμπα, 86' Σιώπης / 36' Σαλίνο

Βαθμολογία παιχτών:

Ρομπέρτο - 8
Σαλίνο - 8
Μαζουάκου - 6
Σιόβας -7
Ντα Κόστα -7
Κασάμι -6
Μιλιβόγιεβιτς -7
Φορτούνης -9
Τσόρι -8
Ντουρμάζ - 8
Ιντέγιε - 7

Πάρντο - 10
Καμπιάσο - 8
Σέμπα -

Μάρκο Σίλβα -8


#‎Κόκκινο_DNA‬





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου