Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πας Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-3 (πρωτάθλημα)


Πασάς στα Γιάννενα ο Θρύλος καθώς επικράτησε με 3-0 του τοπικού ΠΑΣ και συνεχίζει ακάθεκτος το αήττητο σερί του. Ο Ολυμπιακός άντεξε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων και πέρασε με σχετική ευκολία από μια έδρα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει. Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ο Φορτούνης που είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Το τρίτο γκολ των Πειραιωτών πέτυχε ο Ντουρμάζ,που δείχνει και αυτός με την σειρά του ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα. Ο Ολυμπιακός όπως είπαμε και παραπάνω νίκησε με ευκολία 3-0 τον ΠΑΣ και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σε μια κρίσιμη καμπή για το πρωτάθλημα,καθώς και για την Ευρώπη,καθώς ακολουθούν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,καθώς και τα παιχνίδια με την Άντερλεχτ για το γιουρόπα λιγκ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ με τον Φορτούνη ύστερα από μια άψογη εκτέλεση φάουλ,ενώ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα,καθώς και της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 25'σε ένα πέναλτι που υπέπεσε ο Μανιάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν το ίδιο καταιγιστικός και έκανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη,στο  57' ύστερα από διώξιμο του Ντα Κόστα, η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη,αυτός με την σειρά του τροφοδότησε τον Ντουρμάζ και ο Σουηδός εξτρέμ δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Περιστερίδη. Τελικό σκορ 0-3. Επόμενη αποστολή για τους ερυθρόλευκους η ρεβάνς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (3/2, 19:30) για το Κύπελλο Ελλάδας και ακολούθως θα προετοιμαστούν για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο (7/2, 19:30). Με πολλά προβλήματα η διαιτησία του Λαμπρόπουλου που ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και δεν έβγαζε κάρτα ούτε με αίτηση,ενώ οι βοηθοί του άφησαν τρεις επιθέσεις των γηπεδούχων που είχαν ξεκινήσει με οφσάιντ. Μπουκάλια έπεσαν στον Μαζουάκου προς το τέλος του αγώνα στο σημείο του κόρνερ,αλλά φυσικά κανείς ''αντικειμενικός'' δεν θα το κάνει σημαία.

ΥΓ. Πολλά μπράβο στον Σίλβα που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον Ζντιέλαρ ως βασικό,δείχνει να του έχει εμπιστοσύνη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ζωσιμάδες
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)
Βοηθοί: Χρήστος Μαγιάννης (ΕΠΣ Άρτας), Αντώνιος Δίπλαρης (ΕΠΣ Καρδίτσας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Μανιάς (73' Φερφελής), Ναδάλες, Ακόστα (62' Νικολιάς), Τσουκαλάς, Κοζορώνη, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ηλιάδης (78' Καρανίκας), Ίλιτς.
Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία (λ.τ. 51' Ντα Κόστα), Σιόβας, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο (79' Σεμπά), Ντουρμάζ, Ιντέγε (85' Πουλίδο).

Γκολ: - / 13' & 25' (πεν.) Φορτούνης, 57' Ντουρμάζ
Κάρτες: 20' Ακόστα, 24' Μιχαήλ, 24' Μανιάς, 58' Κοζορώνης / 20' Ντουρμάζ


Βαθμολογία:

Ρομπέρτο -7
Ομάρ -8
Μαζουάκου -7
Σιόβας -8
Μποτία -7
Ζντιέλαρ -7
Μιλιβόγιεβιτς -7
Φορτούνης -9
Πάρντο -7
Ντουρμάζ-8
Ιντέγιε -7

Ντα Κόστα -7
Σεμπά -7
Πουλίδο -

Μάρκο Σίλβα -8



#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου