Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 5-0 (κύπελλο)


Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης και είναι από σήμερα και μετά δύο πόδια στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 τον Αστέρα με κορυφαίους τους Ντουρμάζ και Φορτούνη που πέτυχε δύο γκολ,ενώ από δύο γκολ είχε ο Ιντέγιε και από ένα ο Πάρντο που σίγουρα το γκολ αυτό θα αναδειχθεί από τα κορυφαία της διοργάνωσης. Ενώ επίσης ο Καπίνο έκανε τρεις θεαματικές επεμβάσεις και διατήρησε το μήδεν στην εστία του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ιντέγιε στο 13' ύστερα από μπαλιά του Μαζουάκου και διπλασίασε τα τέρματα του Θρύλου ο ίδιος παίχτης στο 41' ύστερα από μπαλιά του Ντουρμάζ. Εντωμεταξύ ο Καπίνο πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε καίριο σημείο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ακόμη καλύτερος και έφτασε στην επίτευξη άλλων τριών γκολ,ολοκληρώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο την μεγάλη αυτή νίκη που αυτομάτως του δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Το 3-0 ήρθε από τον Φορτούνη ύστερα από μαγική μπαλιά και πάλι από τον Ντουρμάζ. Στο 64' ο Ντουρμάζ βρίσκει τον Φορτούνη και αυτός με ένα ευθύβολο σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 79' ο φανταστικός Ντουρμάζ που είχε συμμετοχή στα τέσσερα από τα πέντε γκολ έβγαλε μπαλιά στον Πάρντο και αυτός με εκπληκτικό βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Θεοδωρόπουλο,ένα γκολ που σίγουρα θα είναι από τα ωραιότερα της σεζόν. Τελικό σκορ 5-0 και ο Ολυμπιακός από σήμερα περιμένει τον επόμενο αντίπαλο του. Ο Μήτσιος δεν έκανε το μεγάλο λάθος,αλλά ήταν ιδιαίτερα εριστικός εις βάρος των ερυθρολεύκων αφού δεν σφύριζε με τίποτα ύπερ των ερυθρολεύκων,δείχνοντας ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων,ενώ και οι βοηθοί του έκοψαν με ανύπαρκτα οφσάιντ επιθέσεις του Ολυμπιακού.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Γεώργιος Σταυρουλάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου), Θεόδωρος Νταλούκας (ΕΠΣ Τρικάλων)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (74' Μανιάτης), Φορτούνης (71' Φουστέρ), Πάρντο, Ντουρμάζ (80' Κολοβός), Ιντέγε.
Αστέρας (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (67' Κιτόκο), Σανκαρέ, Γκοϊάν (57' Ζησόπουλος), Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Στανισάβλιεβτς (46' Μπερτόγλιο), Γιάννου.

Γκολ: 13' & 41' Ιντέγε, 50' & 64' Φορτούνης, 79' Πάρντο / -

Κάρτες: 59' Μαζουακού / 44' Γκοϊάν


Καπίνο -8
Ομάρ -8
Μαζουάκου -8
Σιόβας -7
Μποτία -8
Ζντιέλαρ -7
Μιλιβόγιεβιτς -7
Φορτούνης -10
Ντουρμάζ -10
Πάρντο -9
Ιντέγιε -9


Φουστέρ -7
Μανιάτης -7
Κολοβός -7


Μάρκο Σίλβα -9

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου