Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Μπαρτζώκας: «Δεν είναι θέμα αντίδρασης, είναι θέμα προσέγγισης στην σημαντικότητα κάθε παιχνιδιού»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague στο Αστρομπάλ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν οπωσδήποτε την νίκη κόντρα στην γαλλική ομάδα, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον αγώνα με την Μονακό, ενώ τόνισε ότι ο βασικός στόχος για την σεζόν στην Ευρώπη έχει επιτευχθεί.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το δικό μας μυαλό ‘χάλασε’ πολύ νωρίς. Προφανώς η δική μας προσέγγιση δεν ήταν σωστή για αυτό και ‘χάλασε’ το μυαλό μας. Δεν ματσάραμε τη μαχητικότητα και τη σκληράδα της Μονακό και αυτά αυτό χάσαμε».

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως οι παίκτες του θα βγάλουν αντίδραση στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν, απάντησε: «Δεν είναι θέμα αντίδρασης, είναι θέμα προσέγγισης στην σημαντικότητα κάθε παιχνιδιού της Ευρωλίγκας. Βρισκόμαστε στο τέλος της κανονικής περιόδου και κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για εμάς που έχουμε στόχους. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν στόχους, όμως, και αυτές παίζουν στην λίγκα για την περηφάνια τους, τα επόμενά τους συμβόλαια. Εμείς έχουμε ενδιαφέρον βαθμολογικά πολύ σημαντικό, αλλά και αυτό είναι η παγίδα της όλης κατάστασης. Όλα αυτά τα σενάρια που λέγονται για το ποια θέση είναι κατάλληλη να τερματίσουμε, ποια θέση μπορούμε να πάρουμε, ποια θέση δεν μπορούμε να πάρουμε… Νομίζω πως δεν είναι αυτό το θέμα. Η μεγάλη εικόνα είναι πως έχουμε προκριθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το ζητούμενο είναι πως θα είναι η ομάδα στα πλέι οφ, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως έχουμε την ομάδα να παλέψουμε για ότι το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου