Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

ΠΑΟΚ 2017-19:Αφιέρωμα στα απίστευτα διαιτητικά λάθη που ευνόησαν τον Δικέφαλο!

Η αλήθεια είναι ότι η Aθλητική διαπλοκή αδίκησε τον ΠΑΟΚ. Πρώτα κάναμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα απίστευτα διαιτητικά λάθη τη χρονιά του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 1993/94 και πολλοί δεν πίστευαν στα μάτια τους γιατί όλα είχαν ξεχαστεί. Διαβάστε το αφιέρωμα εδώ.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε και το αφιέρωμα μας την προηγούμενη εβδομάδα στα απανωτά και απίστευτα διαιτητικά λάθη που ευνόησαν τον Παναθηναϊκό την περίοδο της επταετίας που υποτίθεται ότι είχε παράγκα ο Ολυμπιακός (1996-2003).  Διαβάστε το αφιέρωμα εδώ.

Επειδή αφήσαμε αδικημένο τον ΠΑΟΚ σήμερα ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα με τις διαιτησίες του δικέφαλου του βορρά την περίοδο Μάιος 2017 - Μάιος 2019. Η περίοδος αυτή θεωρείται η πιο χρυσή στην ιστορία του δικέφαλου του Βορρά, καθώς κατέκτησε τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα, ενώ ακόμη και σήμερα διαμαρτύρεται για την απώλεια ενός ακόμη πρωταθλήματος εκείνης της περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την διετία δεν υπήρχε var, όπως υπάρχει στην περίοδο που ακολούθησε και στην οποία κυριαρχεί ο Ολυμπιακός.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2017

06/05/2017: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης

Ο μέσος φίλος του ΠΑΟΚ θεωρεί «ντροπιαστική» την κατάκτηση κυπέλλου του Ολυμπιακού το 2013 στον τελικό του ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης για το χέρι του Μανιάτη. Δεν θεωρεί όμως το ίδιο ντροπιαστική την κατάκτηση κυπέλλου του ΠΑΟΚ το 2018 στον Βόλο με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε με γκολ-οφσάιντ στο 81ο λεπτό χωρίς κανένας να μπουκάρει στο γήπεδο, όπως εισέβαλε ο Ιβάν Σαββίδης ένα χρόνο μετά στο ντέρμπι που είχε διαιτητή και πάλι τον Κομίνη!

Και αν κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού έφυγαν από το ΟΑΚΑ μετά το χέρι του Μανιάτη, οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν έφυγαν ποτέ από το Πανθεσσαλικό και πανηγύρισαν έξαλλα το κύπελλο παρότι «δεν έγιναν ΠΑΟΚ για τους τίτλους»...


Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου