Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Βασικοί οι Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ και Καρμπόβνικ!

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει ένα σωρό διεθνείς όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε διάφορες εθνικές ομάδες.

Σήμερα αγωνίστηκαν τρεις παίχτες των ερυθρόλευκων ως βασικοί στις εθνικές τους ομάδες και πιο συγκεκριμένα ο Τόμας Βατσλίκ, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς και ο Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Τόμας Βατσλίκ.

Ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν βασικός στον ημιτελικό των πλέι οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και παρά τις καλές επεμβάσεις του, η ομάδα γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από την Σουηδία στην παράταση με γκολ του Κουάισον με πλασέ στο 110'. Αυτή ήταν η 48η συμμετοχή του Βατσλίκ με την εθνική Τσεχίας που είναι εδώ και πολλά χρόνια ο βασικός τερματοφύλακας της.

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο βασικός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι βασικός και αναντικατάστατος και στην εθνική Μολαδαβίας. Σήμερα αγωνίστηκε ως βασικός κόντρα στο Καζακστάν για πλέι άουτ της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Με την Καζακστάν να φτάνει στην επικράτηση με 1-2, ύστερα από ανατροπή. Ο Όλεγκ πήρε και μία κίτρινη στο 63'. Αυτή ήταν η 32η συμμετοχή του Όλεγκ με την εθνική Μολδαβίας.

Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Μπορεί ο Καρμπόβνικ να μην βρίσκει χρόνο στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και να αγωνίζεται μονάχα στον Ολυμπιακό β', αλλά στην εθνική ελπίδων της Πολωνίας βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Ο Καρμπόβνικ αγωνίστηκε σήμερα ως βασικός στην αναμέτρηση της εθνικής του κόντρα στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro U21, μία αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη 2-2. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε 69' στην αναμέτρηση, αλλά ως κεντρικός μέσος και όχι ως πλάγιο μπακ. Αυτή ήταν η 5η συμμετοχή του Καρμπόβνικ με τις ελπίδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει σημειώσει και συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου