Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Πουλάνε τρέλα στον βόθρο και μιλάνε για προπαγάνδα του Ολυμπιακού!

Έχουν ξεφύγει για τα καλά στο σάιτ του βόθρου, καθώς έφτασαν στο έσχατο σημείο να μιλήσουν για προπαγάνδα...του Ολυμπιακού στο Λουτσέσκου.

Να θυμίσουμε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη του, σε μέσο της Ρουμανίας είπε ότι υπάρχει ένα σύστημα που λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού και πάνω στο παραλήρημα του, είπε ότι τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι 20, αντί για 46.

Οι ερυθρόλευκοι όπως είναι λογικό απάντησαν στον Ρουμάνο τεχνικό, δια μέσου του Καραπαπά του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όμως για το γνωστό βόθρο-σαιτ αυτό ήταν προπαγάνδα, σύμφωνα δηλαδή με τα μυαλά τους, θα έπρεπε ο Λουτσέσκου να βρίζει τον Ολυμπιακό και να αναφέρεται σε στημένους τίτλους ...αλλά ο Ολυμπιακός να μην απαντάει και να ακούει αμέτοχος τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Και μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που επί τόσες μέρες ανέβαζαν δεκάδες άρθρα για το πέναλτι που κέρδισε η Κ15 του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μιλάμε για μία αναμέτρηση στην οποία το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να μετρήσει καθότι η μπάλα έχει βγει άουτ, πριν την σέντρα.

Αλήθεια όμως αυτοί οι κύριοι γιατί ενοχλήθηκαν τόσο πολύ στο θέμα Λουτσέσκου; εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ ή κάποια άλλη ομάδα, δεν είναι αντικειμενικό σάιτ; αν είναι να το δηλώσουν ευθέως μην κρύβονται. Για να ξέρει ο κόσμος σε ποιο κοινό απευθύνονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου