Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Στο Μουντιάλ η Σενεγάλη του Σισέ!

Στο Μουντιάλ του Κατάρ θα βρεθεί η Σενεγάλη του Παπέ Σισέ! Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν βασικός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και εξαφάνισε στην κυριολεξία τους επιθετικούς της Αιγύπτου.

Οι Σενεγαλέζοι είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Κάιρο με 1-0, αλλά απάντησαν με το ίδιο… νόμισμα (1-0) και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Αλιού Σισέ αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι και με 3-1 κατάφεραν εν μέσω αποθέωσης να πάρουν την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Το μοναδικό γκολ στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού σημείωσε ο Ντιά μόλις στο 3'. Το παιχνίδι δεν άλλαξε ούτε στην παράταση και έτσι οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι δύο ομάδες αστόχησαν στις δύο πρώτες εκτελέσεις (ένα εξ’ αυτών απ' τον Σαλάχ), η Αίγυπτος απέτυχε να σκοράρει σε άλλο ένα και με εύστοχη τελευταία εκτέλεση του Μανέ, η Σενεγάλη χαμογέλασε και πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Πλέον ο Σισέ που κατάκτησε το Κόπα Άφρικα τον Φεβρουάριο θα έχει την ευκαιρία να πετύχει κάποια διάκριση και στο Μουντιάλ του 2022. Αυτή ήταν η 11η συμμετοχή του στόπερ του Ολυμπιακού με την εθνική Σενεγάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου