Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Πρωταθλητής στην Κ15 ο Θρύλος! Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-2 (5-4 πεν.)

Πρωταθλητής στην διαδικασία των πέναλτι αναδείχθηκε η κ15 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ στο 85' μετά από εκτέλεση πέναλτι του Δαρβίρα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε μία τεράστια ευκαιρία στο 1' της αναμέτρησης με τον Κωστούλα, αλλά το πλασέ του νεαρού άσου των Πειραιωτών έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Μπελερή. Στο 12' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ, με υπέροχο τελείωμα του Ζουριδάκη, μετά από ασίστ του Κωστούλα, σε υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Ολυμπιακός έλεγξε το πρώτο ημίχρονο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην ισοφάριση στο 52' με πέναλτι του Τσιότα. Ένα πέναλτι που κέρδισαν οι ασπρόμαυροι σε χέρι του Φράγκου. Στο 77' ο Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ, αλλά ο Δαρβίρας και ο Οσάφι δεν βρήκαν στόχο. Τελικό ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και στο 82' πέτυχαν το γκολ με τον Καρακώστα. Τελικά το παιχνίδι είχε απίστευτη εξέλιξη και στο 85' ο Κωστούλας κέρδισε πέναλτι από τον Πάνο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαρβίρας ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και το πέναλτι στην διαδικασία των πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Γεωργακόπουλος ήταν ο ήρωας καθώς απέκρουσε δύο πέναλτι του ΠΑΟΚ και βοήθησε στα μέγιστα για να κατακτήσουν οι Παίδες του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα για την σεζόν 2021-2022.


Τα πέναλτι:

Φίλης 1-0

Ελευθεριάδης 1-1

Δαρβίρας 2-1

Κοσίδης 2-2

Ζουριδάκης 3-2

Τσιότας 3-3

Φράγκος 4-3

Πάνος 4-4

Κωστούλας – Απόκρουση Μπελερη

Καρακώστας – Απόκρουση Γεωργακόπουλου

Σουλανιάκου 5-4

Ντούνγκα – Απόκρουση Γεωργακόπουλου


ΠΑΟΚ (Δημήτρης Ορφανός): Μπελερής, Τσιότας, Κοσίδης, Μύθου (76' Δριγκάκης), Βυρσωκινός, Ελευθεριάδης, Πάνος, Τουρσουνίδης (73' Καρακώστας), Τσίτσιλας (80'+ Ρομανίδης), Ντούνγκα, Θεοφίλου (41' Σιδηρόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Σουλανιάκου, Καρακατσάλης, Φράγκος, Καρακώστας (75' Φίλης), Μιχαηλίδης (55' Οσάφι), Τζώρτζης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου