Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Διαιτητική αλητεία αλλοίωσε το αποτέλεσμα στα Γιάννενα! ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε στα Γιάννινα και έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Βέβαια η μαφία της ''εξυγίανσης'' έβαλε και αυτή το χεράκι, καθώς στο γκολ του Περέα, έχει προηγηθεί χέρι του Ντομίγκες, αλλά τόσο ο διαιτητής Κουτσιαύτης, καθώς και το VAR έκλεισαν τα μάτια.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα, αλλά θα μπορούσαν να φύγουν με την νίκη, αν ο Αγκιμπού Καμαρά δεν έχανε γκολ σε κενή εστία.

Το γκολ από πλευράς Ολυμπιακού πέτυχε ο Ελ Αραμπί στο 45', ενώ για τα Γιάννινα ισοφάρισε ο Περέα στο 70'.

Δοκάρι είχαν οι ερυθρόλευκοι με τον Λαλά στο πρώτο ημίχρονο.

Στα δυσάρεστα του αγώνα ο τραυματισμός του Παπέ Σισέ στο πρώτο ημίχρονο, που αποχώρισε από τον αγώνα ως αναγκαστική αλλαγή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς στα Γιάννενα με Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με Παπασταθόπουλο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο τον Εμβιλά με τον Μαντί Καμαρά και τον Καρβάλιο, στα εξτρέμ ο Αγκιμπού Καμαρά με τον Ροντρίγκες και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 11' έκανε την πρώτη του ευκαιρία. Ο Λαλά συνεργάστηκε ωραία με τον Ροντρίγκες, εκείνος σέντραρε και ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε από πολύ κοντά να κάνει επαφή με την μπάλα. Στο 12' οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι με τον Λαλά. Ο Γάλλος πλάγιος μπακ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κάπου κόντραρε, ο Λοντίνγκιν την βρήκε με το χέρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 13' μετά από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Καρβάλιο, κεφαλιά του Σισέ έφυγε άουτ. Στο 20' ο ΠΑΣ βγήκε στην κόντρα με τον Περέα να πηγαίνει μέχρι την τελική προσπάθεια, όμως το σουτ που έπιασε έφυγε άουτ. Στο 22' νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Βατσλίκ να κάνει διπλή απόκρουσε σε προσπάθειες των των Περέα και Γκαρντάβσκι. Στο 30' ο Ολυμπιακός είχε μία καλή ευκαιρία, αλλά ο Λόντιγκιν μπλόκαρε την κεφαλιά του Ελ Αραμπί. Στο 45' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν τον σκορ, με τον Ελ Αραμπί. Ο Λαλά εκτέλεσε με δύναμη το πλάγιο, ο Ελ Αραμπί κατέβασε, γύρισε και σούταρε με το αριστερό, με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του ΠΑΣ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Μπουχαλάκη να παίρνει την θέση του Μαντί Καμαρά. Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα όταν στο 62' μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή το σουτ του Εραμούσπε έφυγε άουτ. Στο 65' μετά από σέντρα του Λαλά, κεφαλιά του Ροντρίγκες, πέρασε παράλληλα με την εστία του ΠΑΣ, ενώ στην συνέχεια ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε να βρει σουτ. Στο 70' ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε ένα αντικανονικό γκολ. Μπουχαλάκης και Εμβιλά, μετά από κόρνερ, δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Περέα από κοντά έκανε το 1-1, γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί η μπάλα πήγε στον Περέα από το χέρι του Ντομίνγκες. Στο 77' ο Ολυμπιακός έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο Ελ Αραμπί έκανε την κάθετη, ο Ροντρίγκες βγήκε απέναντι στον Λοντίγκιν, εκείνος πάσαρε δίπλα στον αμαρκάριστο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος προ... κενής εστίας έστειλε την μπάλα πάνω στον Καραχάλιο! 

Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' στις 3/4.

Κίτρινες: Κάργας, Στάνκο – Λαλά

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ (93' Μπρένες), Γκαρντάβσκι (88' Λιάσος), Ντομίνγκες (90' Παντελάκης), Περέα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (82' Ανδρούτσος), Σισέ (30'λ. τρ. Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (46' Μπουχαλάκης), Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο (64' Βαλμπουενά), Ροντρίγκες (82' Τικίνιο), Ελ Αραμπί.


Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -7

Λαλά -7

Σισέ -7

Παπασταθόπουλος -6

Ρέαμπτσιουκ -6

Εμβιλά -7

Μαντί Καμαρά -6

Αγκιμπού Καμαρά -5

Καρβάλιο -6

Ροντρίγκες -6

Ελ Αραμπί -8


Μανωλάς -6

Μπουχαλάκης -5

Βαλμπουενά -7

Ανδρούτσος -

Τικίνιο -


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -6








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου