Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ηττήθηκε με 92-72 από την Μονακό. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Συγχαρητήρια στη Μονακό για τη νίκη την οποία άξιζε. Ήταν κακή βραδιά για μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ισόπαλο και κάναμε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βγήκαμε να παίξουμε χωρίς μαχητικό πνεύμα, περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε με τις φανέλες...».

«Κάποιοι πήραν κι έβαλαν δύσκολα μακρινά σουτ. Βλέποντας το σκορ και τις περιόδους, η δεύτερη ήταν 29-9 και ήταν πολύ άσχημη για μας. Ήταν ένα κακό παιχνίδι και είχαμε πολλούς παίκτες μαζί σε κακή βραδιά. Αυτή είναι η Euroleague, μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις παντού. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν (25/3) και να επανέλθουμε στις αρχές μας και να θυσιαστούμε στο παιχνίδι. Κόντρα στην Μονακό δεν κάναμε καμία θυσία».

Μουσταφά Φαλ.

Για το ματς: «Πρέπει να ανακάμψουμε και δεν πρέπει να μας επηρεάσει. 'Εχουμε παιχνίδι σε δύο μέρες. Χάσαμε το ματς στη δεύτερη περίοδο και ήταν απαίσιο. Δεν ήμασταν έτοιμοι σαν ομάδα. Δεν έχω εξήγηση. Αλλά δεν παίξαμε όπως κάθε φορά στη άμυνα και όσο ο αντίπαλος έβαζε συνεχόμενα καλάθια αυτό μας επηρέασε».

Για το τι έφταιξε: «Πρέπει να ηρεμήσω και να δω τι έγινε, αλλά είναι και κάτι που θα πρέπει αν πει ο προπονητής».

Για την απόδοση του: «Είμαι καλά. Προσπαθώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και στα δύο τελευταία ματς παίζω καλά γιατί παίρνω την μπάλα νωρίς».

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Κοιτάω κάθε ματς και όχι τη βαθμολογία. Έχουμε μπροστά μας τη Βιλερμπάν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τι κάνουμε εμείς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου