Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Νίκη για την εθνική ελπίδων! Αγωνίστηκαν Τζολάκης, Σουρλής, Κίτσος! Ελλάδα-Λιχτενστάιν 4-0

Η Εθνική Ελλάδας Κ21 επικράτησε 4-0 του Λιχτενστάιν συνεχίζοντας με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελπίδων έκανε το καθήκον της με τρία γκολ στο πρώτο μέρος και έφτασε τους 17 πόντους.

Τα τέρματα για την εθνική ελπίδων πέτυχαν οι Μιχελής στο, Κοσίδης στο 27' και ο Τζόλης στο 38′ και 95' η Ελλάδα με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο έκανε εύκολο το παιχνίδι και έκανε ένα ιδανικό «ζέσταμα» ενόψει του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στην Τρίπολη κόντρα στην Πορτογαλία που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου και κατά συνέπεια το απευθείας «χρυσό» εισιτήριο για τα τελικά Euro U21 του 2023.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Τζολάκης, Σουρλής, ενώ ο Κίτσος πέρασε ως αλλαγή στο 63'. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού στην εθνική ελπίδων.

Συμμετοχή στο τρίτο γκολ της εθνικής ελπίδων είχε ο Σουρλής, όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έβγαλε στον Τζόλη που γύρισε το σώμα του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΕΛΛΑΔΑ (Σίμος): Τζολάκης, Διαμαντής, Αντζουλάς (63′ Γ. Χριστόπουλος), Μιχελής, Λιάσος (63′ Ε. Χριστόπουλος), Τσιγγάρας (63′ Θυμιάνης), Σουρλής, Ζαγαρίτης (63′ Κίτσος), Μπότος, Τζόλης, Κοσίδης (73′ Ιωαννίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου