Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ήττα στην Βέροια για τους ερυθρόλευκους! Βέροια-Ολυμπιακός β' 1-0 (Super League 2)

Ο Ολυμπιακός β' έδειξε ένα καλό πρόσωπο κόντρα στην πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Βέροια, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πασάς στο 15' με προβολή από κοντά. Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις στην αναμέτρηση δίχως όμως να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 15' η Βέροια κατάφερε να προηγηθεί και στο σκορ. Ο Μουχάλης έκανε μια σέντρα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Γιακουμάκης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στον Πασά, ο οποίος με προβολή από κοντά νίκησε τον Τζολάκη και έκανε το 1-0 για τη Βέροια. Στο 21' ο Ολυμπιακός β απείλησε με τον Μαρίνο, όμως το γύρισμα του ερυθρόλευκου άσου προς τον χώρο του πέναλτι, έκοψε με τάκλιν ο Πεταυράκης. Στο 26' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, με τον Μούργο να γυρίζει στον Πασά, όμως το σουτ του τελευταίου δεν βρήκε στόχο. Στο 33' μετά από κλέψιμο του Κωστή, η μπάλα έφτασε στον Σουρλή, ο οποίος, όμως, έχασε το κοντρόλ, με τον Βελλίδη να μπλοκάρει.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει την Βέροια μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό β' με τον Νταμπό να παίρνει την θέση του Ντόι. Ο Ολυμπιακός β' ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μία καλή στιγμή στο 50' όταν το σουτ του Σουρλή δεν βρήκε στόχο. Στο 52' ο Νταμπό έδωσε στον Κωστή και αυτός στον Σουρλή, που… άδειασε δύο αντιπάλους, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 53' η Βέροια απάντησε στις ευκαιρίες του Ολυμπιακού β', αλλά το σουτ του Πασά μπλόκαρε ο Τζολάκης. Στο 82' ο Ολυμπιακός β' είχε μία καλή στιγμή  ο οποίος επιχείρησε ένα περίτεχνο πλασέ εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Βελλίδη. Στο 88' απευθείας εκτέλεση του Μούργου μπλοκάρει δίχως δυσκολία ο Τζολάκης.

Τελικό σκορ 1-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β' κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου την άλλη Κυριακή στο Ρέντη.

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς, Ντόι (46' Νταμπό), Ξενιτίδης, Σουρλής, Μαρίνος (69' Λιάτσος), Κωστή (86' Α. Μπα), Βοΐλης

Βέροια: Βελλίδης, Μουχάλης, Σκόνδρας, Δημόπουλος (77' Παπαχρήστος), Πεταυράκης, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά (61' Κουατένγκ), Πασάς (77' Καπνίδης), Γιακουμάκης (67' Κάτσε).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου