Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Αγκάλιασε το πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός! Τα σενάρια για την 2η, 3η και 4η θέση!

Η νίκη της Αρμάνι Μιλάνο επί της Αναντολού Εφές ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα για τον Ολυμπιακό και το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μία νίκη στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να βρεθούν εντός της πρώτης τετράδας, είτε κόντρα στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν, είτε κόντρα στην Μπαρτσελόνα την άλλη Παρασκευή.

Από την άλλη, για να μείνει εκτός τετράδας ο Ολυμπιακός, πρέπει να ηττηθεί σε αμφότερους αγώνες που έχει και ταυτόχρονα η Αναντολού Εφές να κερδίσει όλους τους δικούς της αγώνες ως το τέλος.

Από την άλλη, η 3η θέση δεν έχει χαθεί οριστικά, όμως για να ελπίζει ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει απαραίτητα το 2/2 και η Αρμάνι Μιλάνο να χάσει ένα παιχνίδι. Δεν είναι απίθανο, αλλά πλέον τα πάντα εξαρτώνται από την ιταλική ομάδα, που αν δεν ηττηθεί ως το τέλος της κανονικής σεζόν θα πάρει αυτήν την δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός αν κάνει το 2/2, τότε μπορεί μάλιστα να σκαρφαλώσει μέχρι τη 2η θέση. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται μόνο ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μία ήττα της Αρμάνι Μιλάνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου