Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Walla Sports: «Ο Ολυμπιακός προσφέρει τριετές συμβόλαιο σε Μήτογλου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα από την Wall Sports ο Ολυμπιακός προσφέρει τριετές συμβόλαιο σε Μήτογλου, με πολύ πιο υψηλές απολαβές σε σχέση με αυτά που έπαιρνε από τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που είχε ο διεθνής άσος με τους πράσινους έχει ολοκληρωθεί και πλέον βρίσκεται στην αγορά ως «Free Agent».

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Πέμπτης (17/6), πάντως, τόνισαν ότι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον 25χρονο πάουερ φόργουορντ.

Δείτε αναλυτικά:

“Ο πρώτος (Παπαπέτρου) είναι από τους σημαντικότερους στόχους τοπ ομάδων όπως η Αναντολού Εφές, η Αρμάνι Μιλάνο και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Όπως έμαθε η Walla Sports, ίσως προκύψει σύντομα μάχη ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους της Ελλάδας για χάρη του Μήτογλου. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για εκείνον και του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με αποδοχές σημαντικά υψηλότερες από εκείνες που είχε στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης, ο οποίος προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα για το προολυμπιακό τουρνουά, δήλωσε σήμερα πως μιλάει με τον Παναθηναϊκό και πως οι αποφάσεις του θα παρθούν σύντομα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου