Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Χάνει το Προολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης!

Μεγάλη απώλεια για την εθνική ενόψει Προολυμπιακού! Τα προβλήματα δεν σταματούν για την Εθνική ομάδα και τον Ρικ Πιτίνο, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης χάνει το Προολυμπιακό. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Αμερικανός προπονητής, θα χρειαστεί άμεσα χειρουργείο στην ποδοκνημική.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είχαμε και άλλα κακά νέα μετά καθώς μετά τον Παπαπέτρου και ο Πρίντεζης δεν θα είναι μαζί μας στο Προολυμπιακό. Έχει κάνει μαγνητική τον έχουν εξετάσει τρεις γιατροί και οι τρεις συμφωνούν πως πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Αν γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς θα είναι μαζί μας. Είμαι απογοητευμένος. Δούλευα στην επίθεση μαζί του αλλά για μένα προτεραιότητα είναι να έχουν καλή καριέρα τόσο αυτός όσο και ο Ιωάννης όσα χρόνια τους μένουν και να μην ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό", σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ για το πότε άλλαξαν τα δεδομένα γιατί χθες τον είδαμε να προπονείται κανονικά, απάντησε:

"Πήγε και σε τρίτο γιατρό που του είπε το ίδιο πράγμα, έχει ένα θέμα στο πόδι, τον ενοχλούσε, έχει κάνει ένεση που δεν έπιασε. Έκανε τα πάντα για να παίξει, ήθελε να παίξει. Πρέπει να κάνει χειρουργείου και οι τρεις γιατροί είπαν το ίδιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου