Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

''Πέταξε'' για Αυστρία ο Ολυμπιακός!

''Πέταξε'' για την Αυστρία ο Ολυμπιακός. όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας σεζόν του.

Στην Αυστρία οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν ως τις 4 Ιουλίου και εκεί θα δώσουν, έξι φιλικά παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα με τις Βολφσμπέργκερ, Κράσνονταρ, Ζάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, πλην του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος θα παραμείνει στη Αθήνα λόγω του τραυματισμού του. Στην αποστολή βεβαίως βρίσκονται και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Τικίνιο Σοάρες, Πιέρ Κουντέ αλλά και ο Αλγκασίμ Μπα.

Δηλώσεις κατά την αποχώρηση της ομάδας στην Αυστρία έκανε ο Ανδρούτσος:

«Εχουμε πολλά φιλικά στην Αυστρία κι αυτό είναι καλό για να πάρουν όλοι παιχνίδια στα πόδια τους. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, στο ίδιο μοτίβο και πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά παιχνίδια, πρώτα απ’ όλα για τα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες και να βρεθεί μπροστά μας, είναι καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια.

Είναι ακόμα η αρχή. Στόχος μας πάλι είναι να νικάμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου