Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Η πρώτη προπόνηση των ερυθρόλευκων για την νέα σεζόν!

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των ερυθρόλευκων για την νέα σεζόν. Στην προπόνηση της νέας σεζόν το παρών έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Αγκασίμ  Μπα, Τικίνιο), αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που όπως όλα δείχνουν θα μείνει στους ερυθρόλευκους και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο γήπεδο του Ρέντη μπήκαν 24 για προπόνηση (εκ των οποίων τρεις πιτσιρικάδες από την δεύτερη ομάδα) καθώς ο Ουσεινού Μπα έχει δρόμο ακόμη για να μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις εξαιτίας της επέμβασης που έκανε στη μέση.

Στο Ρέντη δεν βρέθηκαν επίσης οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και πιο συγκεκριμένα οι Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Τζολάκης, Σουρλής, Ελ Αραμπί, Σισέ, Ντρέγκερ και Κρίστινσον. Οι εν λόγω παίκτες πήγαν περισσότερες μέρες ξεκούρασης από τον Πέδρο Μαρτίνς. 

Το παρών δεν έδωσε ούτε ο Χοσέ Χολέμπας και ίσως αυτό να είναι ένα δείγμα ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του, την νέα σεζόν στους ερυθρόλευκους.

Η προετοιμασία έως τις 25 του μήνα που θα πετάξει για Αυστρία η ομάδα, θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις στο Ρέντη. Στην Αυστρία θα δοθούν επίσης έξι φιλικά προετοιμασίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου