Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Με το δεξί στο πρώτο φιλικό της χρονιάς ο Θρύλος! Ολυμπιακός-Βόλφσμπεργκερ 1-0 (φιλικό)

Δείγμα θετικό για τον Ολυμπιακό στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 της Βόλφσμπεργκερ με σκόρερ τον Χασάν, ύστερα από ασίστ του Βαλμπουενά.

Χρόνο συμμετοχής πήραν πολλοί ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Τικίνιο που είχε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Πρώτα στο 37', όταν από γέμισμα του Αποστολόπουλου από τα αριστερά, ο Βραζιλιάνος στόπαρε ωραία, σούταρε με το δεξί, αλλά η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Και στο 41' όταν η κεφαλιά του, κατέληξε στο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο Σίλβα. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Αλγκασίμ Μπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι κυρίαρχος στο παιχνίδι και εκτός από το γκολ με τον Χασάν, είχε και άλλες καλές στιγμές στον αγώνα.

Και πιο συγκεκριμένα στο 67' όταν ο Εμβιλά πραγματοποίησε άστοχο σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη στο 68' σε προσπάθεια του Καμαρά. Στο 71' ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ήταν άστοχος.

Αντίθετα οι ερυθρόλευκοι δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τους Αυστριακούς παρά μόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν το σουτ του Ντιενγκ, κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Καραργύρη και στο 7' σε προβολή του Βέρνιτζνιγκ, όταν και ο Τζολάκη απέκρουσε υπέροχα. 

Ένα αρνητικό της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Φορτούνη στο 26', που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και βγήκε από τον αγώνα ως αναγκαστική αλλαγή, την θέση του οποίου πήρε ο Αποστολόπουλος.

Επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού, την Κυριακή κόντρα στην Κρασνοντάρ.

H βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης (31' Καραργύρης), Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τιάγκο, Πέπε, Βρουσάι, Φορτούνης (27΄Αποστολόπουλος), Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Αραμπί.

Στο β' ημίχρονο: Καραργύρης (60' Κρίστινσον), Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (79' Αλγκασίμ Μπα), Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου