Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Πέδρο Μαρτίνς: «Είδα αρκετά καλά στοιχεία»

Παρά την ήττα του Ολυμπιακού από την Σάλτσμπουργκ ο προπονητής του Ολυμπιακού, εντόπισε αρκετά θετικά στοιχεία στην αναμέτρηση από τους παίκτες της ομάδας του. Παράλληλα στις δηλώσεις του, στο κανάλι της NOVA αναφέρθηκε προσωπικά στον Πιερ Κουντέ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Χάσαμε αλλά είναι η 4η μου χρονιά στον Ολυμπιακό. Δεν έχω δώσει ποτέ σημασία στα αποτελέσματα. Πάντα δίνω σημασία στην πρόοδο που έχει η ομάδα. Είδα μία ομάδα με αρκετά καλά στοιχεία. Φυσικά πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Είδαμε μία ομάδα που έκανε επιθέσεις και κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να κρατάμε τα θετικά και να προχωρήσουμε για να ετοιμαστούμε για τα επίσημα ματς.

Η Σάλτσμπουργκ είναι μία ομάδα αρκετά καλή και με ένταση στο παιχνίδι της. Εμείς όμως κρατάμε τα θετικά. Είδαμε ωραία πράγματα στο παιχνίδι μας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα γιατί είχαμε ομαδική δουλειά. Σίγουρα έχουμε να διορθώσουμε πράγματα και να προχωρήσουμε.

Αυτό είναι το παιχνίδι του Κουντέ και αυτό θέλουμε απ' αυτόν. Τον δοκιμάζουμε όμως σιγά-σιγά γιατί ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία μας. Οπότε θέλει δουλειά. Αυτά όμως είναι που θα δώσει στο παιχνίδι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου