Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Κουντέ!

Και επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Πιέρ Κουντέ! Ο Καμερουνέζος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε επίσημα από τους ερυθρόλευκους.

Ο 25χρονος ολοκλήρωσε το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στους ερυθρόλευκους και η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του. Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθότι θα έχει μια πολύ σοβαρή λύση για τα χαφ της ομάδας.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή που ανακοινώνει φέτος ο Ολυμπιακός μετά τον Τικίνιο, ενώ να θυμίσουμε ότι και ο Καμαρά υπέγραψε συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ Μαλόνγκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ο διεθνής άσος από το Καμερούν γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1995 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την ισπανική Αλκομπέντας το 2012 και την επόμενη σεζόν παρέμεινε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο. Ο Κουντέ αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα των «ροχιμπλάνκος» για δύο χρόνια πριν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Εξτρεμαδούρα τη σεζόν 2016/17 και τη Γρανάδα (2017/18). Το καλοκαίρι του 2018 άφησε την Ισπανία και μετακόμισε στη Μάιντς. Στον γερμανικό σύλλογο παρέμεινε για τρία χρόνια μετρώντας 70 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 18 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καμερούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου