Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Νίκη με γκολ του Σουρλή! Κρασνοντάρ-Ολυμπιακός 0-1 (φιλικό)

Νέα επικράτηση του Ολυμπιακού σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν και της Κρασνοντάρ με σκόρερ αυτήν την φορά τον Βασίλη Σουρλή.

Ένα παιχνίδι που έγινε με αρκετές δυσκολίες και είναι χαρακτηριστικό ότι έληξε στο 83', λόγω καταρρακτώδους βροχής.

Ντεμπούτο σε ανεπίσημο παιχνίδι έκανε και το άλλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Πιέρ Κουντέ, που πέρασε ως αλλαγή στο 75', στην θέση του Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός πέρα του γκολ είχε και άλλες ευκαιρίες στην αναμέτρηση τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ όταν απειλήθηκε τόσο ο Τζολάκης, όσο και ο Κρίστινσον κατέβασαν τα ρολά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-4-3, με τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Μάρκοβιτς, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Στην τριάδα των χαφ ήταν οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά, με τους Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα και τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης. 

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην Κρασνοντάρ και μάλιστα στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Όταν και ο Σουλεϊμάνοφ βρέθηκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, σούταρε, αλλά ο Τζολάκης ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε. Στο 8' ο Λαλά συνεργάστηκε ωραία με τον Βαλμπουενά, έκανε με τη μία τη σέντρα, αλλά οι Ρώσοι απομάκρυναν σε κόρνερ. Στο 13' νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αιγύπτιος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 23' καλή στιγμή για τους Ρώσους με τον Σπέτσιαν. Ο άσος της ρώσικης ομάδας πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 36' ο Βαλμπουενά βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Κρασνοντάρ αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Ραμίρες.  Στο 43' πλασέ του Ίλιν από καλή θέση που βγάζει με το πόδι ο Τζολάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση. Οι Ρώσοι με εξαίρεση τις ευκαιρίες των Ιλίν στο 49' και Καμπελά στο 50' και το 51' δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες στην εστία του Κρίστινσον. Ο Ολυμπιακός αντίθετα είχε δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι με τον Ραντζέλοβιτς. Πρώτα στο 55' από μετά από ωραία κίνηση και σουτ του Σέρβου μεσοεπιθετικού η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Και στο 73'  όταν από κίνηση του, το σουτ που επιχείρησε μπλοκαρίστηκε δύσκολα. Στο 81' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το γκολ που έκρινε και την φιλική αναμέτρηση. Ο Σουρλής με ωραίο τελείωμα το 1-0 από φάση που του έβγαλε ασίστ ο Ελ Αραμπί και ξεκίνησε ο Κουντέ μετά από κλέψιμο.

Τελικό σκορ 0-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Σάλτσμπουργκ την ερχόμενη Τρίτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α’ ΜΕΡΟΣ: Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ ΜΕΡΟΣ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ (75’ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος, Σουρλής, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι (75’ Τσούμιτς), Τικίνιο (75’ Κουντέ), Ελ Αραμπί.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Αγκάτσεφ, Ραμίρες (46’ Τσερνόφ), Σορόκιν, Κάιο, Στότσκι, Τσεμίκοφ (70’ Ιόνοφ), Γκαζίνσκι, Σπέρτσιαν, Καμπελά, Σουλεϊμάνοφ, Ιλίν (70’ Βιλένα).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου