Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε κάποια λάθη στην άμυνα του με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα φθηνό γκολ, δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ισοπαλία και συνεχίζουμε. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.


Το 1-1: Ένα παιχνίδι αρκετά μοιρασμένο. Το α' μέρος πολύ κακό και από τους 2 ομάδες. Δεν είναι αγωνιστικός χώρος για ποδόσφαιρο. Δεν ήταν γήπεδο για ποδόσφαιρο. Μοιάζει και έμοιαζε με πίστα για πατινάζ. Οι παίκτες γλιστρούσαν και έπεφταν. Ήταν επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Το 2ο μέρος: Στο β' μέρος βελτιώθηκε το θέαμα. Γενικά ένα ματς πολύ κακό κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα βελτιώθηκε στο β' μέρος και από τις 2 ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι λιγότερο κλειστό. Στο α' μέρος κοίταγαν και οι 2 ομάδες να δημιουργήσουν λιγότερο. Στο β' μέρος έπαιξαν πιο ανοιχτά και δημιούργησαν περισσότερο.

Τα λάθη των Πειραιωτών: Στο 2ο μέρος προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη μας. Όμως και οι 2 ομάδες κάνανε λάθη κυρίως επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος.

Το πρωτάθλημα: Το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος είναι ανταγωνιστικό. Και ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται και ο Άρης είναι καλός.

Ραφίνια.

Το παιχνίδι: Ξέραμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι με μακρινές μπαλιές. Στο β' μέρος θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο και είμαστε λυπημένοι που δεν κερδίσαμε αλλά με βάση τον αγωνιστικό χώρο και ο ένας βαθμός είναι καλός. 

Το πρόβλημα με το γήπεδο: Ναι ισχύει. Κανένας δεν μπορούσε να κάνει ποιοτικό παιχνίδι. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς.

Το εάν έπαιξε με δυναμική η ομάδα: Φυσικά πάντα παίζουμε με δυναμική. Είμαστε στον σωστό δρόμο. Σήμερα δείξαμε πως είμαστε στον σωστό δρόμο. Θα συνεχίσουμε δουλεύοντας.

Τον Βρουσάι: Φυσικά και είμαστε ευχαριστημένοι για τον Μάριο. Δουλεύει πολύ και δεν μιλάει. Να συνεχίσει έτσι.

Μάριος Βρουσάι.

«Περιμέναμε τον αγωνιστικό χώρο καλύτερο. Δεν μας βοήθησε στο να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη στον Σιμόες και να παίζουμε με παίκτη παραπάνω. Το γήπεδο ήταν λίγο μαλακό και γλιστρούσαμε συνέχεια. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ισορροπία. Εμείς τα εξτρέμ έχουμε ρόλο και στο αμυντικό πλάνο της ομάδας». 

Μετά σχολίασε πως  «εμείς τα νέα παιδιά θα πρέπει να δουλεύουμε πιο πολύ από το να μιλάμε. Να σκύβουμε το κεφάλι και απλά να δουλεύμε. Είμαστε μια οικογένεια. Όλοι προσπαθούν να βοηθούν όλους. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα ντέρμπι. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο». Υστερα είπε ότι «αφιερώνω αυτό το τέρμα στην οικογένειά μου και την κοπέλα μου». Κλείνοντας μίλησε για το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρολεύκων».«Είναι καλή ομάδα η Αϊντχόφεν και είναι δεύτερη πίσω από τον Άγιαξ. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου