Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Διάλυσε με εξάρα την Λαμία ο Θρύλος! Λαμία-Ολυμπιακός 0-6 (πρωτάθλημα)


Εκκωφαντική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία! Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της τοπικής ομάδας με 0-6 και συνεχίζουν να είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ολυμπιακός μετά από 10 αγώνες (αυτή ήταν η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά είχε αναβληθεί η αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ και ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ) έχει εννιά νίκες και μία ισοπαλία. Οι ερυθρόλευκοι ήταν απλά καταιγιστικοί από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Φθιώτιδας να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Έξι γκολ για τον Ολυμπιακό με έξι διαφορετικούς σκόρερ (Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Σουντανί, Κάιπερς, Μασούρας). Με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν το πρώτο τους πέναλτι για την φετινή σεζόν. Πέναλτι πήρε και η Λαμία, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Σε αθλία αγωνιστική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, αλλά ευτυχώς αυτό δεν επηρέασε τους παίχτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας, τους Σεμέδο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας και τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στον άξονα ξεκίνησαν οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, Μασούρας και Ραντζέλοβιτς στα πλάγια της επίθεσης, ο Τιάγκο Σίλβα αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ελ Αραμπί.

Στο 6' καλή στιγμή για τη Λαμία με τον Ντέλετιτς να κάνει την κίνηση και το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Εμβιλά να διώχνει δύσκολα. Στο 7' γύρισμα του Μασούρα από αριστερά, ο Ραντζέλοβιτς προσπαθεί να βάλει την προβολή όμως δεν μπορεί. Στο 10' σουτ του Εμβιλά διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος. Στο 12' πλασέ του Μπουλούλη έξω από την περιοχή και δεξιά, ο Σα μπλόκαρε σταθερά. Στο 13' γκολ για τους ερυθρόλευκους με τον Μπουχαλάκη. Εκτέλεση φάουλ του Μασούρα από αριστερά, ο Θεοδωρόπουλος διώχνει με τις γροθιές όμως ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 30' καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη πάνω στο τείχος και δεύτερο σουτ του Σισέ που κοντράρει και περνάει λίγο έξω. Στο 34' γκολ ο Ολυμπιακός. Μετά από διώξιμο της άμυνας, ο Γιαν Εμβιλά με μια απίθανη «οβίδα» με το αριστερό πόδι από τα 30 μέτρα, στέλνει τη μπάλα στο «Γ» του Θεοδωρόπουλου, ο οποίος ήταν αδύνατον να αντιδράσει. Στο 35' ο Θρύλος πετυχαίνει και τρίτο γκολ και κάπου εδώ το παιχνίδι αποκτά χαρακτήρα διαδικαστικό. Ωραία συνεργασία των Χολέμπας και Μασούρα από αριστερά, ο τελευταίος κάνει το παράλληλο γύρισμα και ο Ελ Αραμπί με προβολή «γράφει» το 0-3.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με τρία γκολ διαφορά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τους ερυθρόλευκους. Με τον Πέπε να μπαίνει στον αγώνα στην θέση του Εμβιλά. Πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο από τους γηπεδούχους. Στο 55' πλασέ στην κίνηση του Αραμπούλι μέσα στην περιοχή, η μπάλα ψηλά πάνω από το δοκάρι. Στο 56' μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία. Μετά από λάθος του Πέπε και προσπάθεια του Τσούκαλου, ο Βασιλακάκης αστοχεί εξ επαφής. Στο 65' η Λαμία κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Ραντζέλοβιτς, ένα πέναλτι που δόθηκε μέσω VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντέλελιτς, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι, στην επαναφορά ο ίδιος παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο Σισέ απομακρύνει την μπάλα προτού αυτή πάει στα δίκτυα. Στο 76' καλό, δυνατό σουτ του Μπουχαλάκη εκτός περιοχής, η μπάλα 1-2 μέτρα άουτ. Στο 77' καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με τον Σουντανί, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας μπλόκαρε την μπάλα. Στο 81' ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι σε χέρι του Σαραμαντά (ο οποίος και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα). Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουντανί και ο οποίος έκανε το 0-4. Στο 83' νέο γκολ από τον Ολυμπιακό, αυτήν την φορά από τον Κάιπερς. Ήταν η σέντρα του Ραντζέλοβιτς από τα δεξιά, με τον Κάιπερς να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Θρύλου. Στο 86' και νέο γκολ ο Ολυμπιακός με σκόρερ τον Μασούρα. Σέντρα του Ανδρούτσου και προβολή του Μασούρα σε κενή εστία.

Τελικό σκορ 0-6 με τον Ολυμπιακό να παίρνει μια πολύ άνετη και ωραία νίκη στην Φθιώτιδα, κόντρα στην τοπική ομάδα. Επόμενη αναμέτρηση, κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη, για την εξ' αναβολή αναμέτρηση της πρεμιέρας της Super League.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Ζιούλης, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντισβίλι (46’ Τσούκαλος), Μπουλούλης (46’ Βασιλακάκης), Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Αραμπούλι (83′ Βλαχομήτρο)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (65’ Ανδρούτσος), Σεμέδο (65’ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75’ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας , Ελ Αραμπί (61’ Σουντανί).

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7

Ραφίνια -7

Σεμέδο -7

Σισέ -7

Χολέμπας -7

Μπουχαλάκης -8

Εμβιλά -8

Μασούρας -8

Ραντζέλοβιτς -8

Τιάγκο Σίλβα -8

Ελ Αραμπί -8


Πέπε -7

Σουντανί -8

Ανδρούτσος -8

Παπαδόπουλος -7

Κάιπερς -8


Προπονητής:


Πέδρο Μαρτίνς -9



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου