Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Το λουκέτο διαλύει τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό! Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό η Χριστοδούλου!

Η κυβέρνηση λόγω της απροθυμίας της για να συνεχιστούν τα Ερασιτεχνικά αθλήματα, μοιραία διαλύει της ομάδες. Πολλοί αθλητές αποχωρούν από τις ομάδες μιας και είναι αβέβαιο ότι τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν και αυτό είναι βέβαιο ότι  θα καταστρέψει σχεδόν όλες τις ομάδες κυρίως τις μικρομεσαίες. 

Ο Μαυρωτάς με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Αυγενάκη κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και σφυρίζουν αδιάφορα στις εκκλήσεις των αθλητών και των αθλητριών, αλλά και των ομοσπονδιών των εν λόγω τμημάτων.

Από τον Ολυμπιακό αποχώρησε η αρχηγός του η Στέλλα Χριστοδούλου η οποία και θα συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Αϊντίν. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η Ελληνίδα πασαδόρος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, οπότε θα ξαναγυρίσει την νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. 

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο διευθυντής της τουρκικής ομάδας:

Μετά τον τραυματισμό της Duygu Düzceler, μιας από τις πιο σημαντικές παίκτριες της ομάδας μας, υπογράψαμε συμβόλαιο με την αρχηγό της Ολυμπιακού και την στυλοβάτη της εθνικής ομάδας Στυλιανή Χριστοδούλου μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Καλή τύχη στην ομάδα και στο κλαμπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου