Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Εισαγγελέας στη Δίκη των «28»: Αθώος ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλων 22 πρότεινε ο Εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Λακαφώσης για την Δίκη των 28.

Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας πρότεινε ως αθώους τους: Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σαρρή, Θόδωρο Κουρίδη, Αριστείδη Σταθοπουλο, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Προύντζο, Γιώργο Δούρο, Θανάση Μπριάκο, Γιώργος Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο, Σα Πίντο Κώστα Ιωαννίδη, Ιωάννη Κάμπαξη, Απόστολο Αμπάρκιολη, Θανάση Γιάχο, Ηλία Σπάθα.

Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα της έδρας Λακαφώση πουθενά δεν αναφέρεται εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Βέροια, όπως επίσης και με τον αγώνα με τον Ατρόμητο, μάλιστα στον αγώνα αυτό Εισαγγέλεας στην ουσία ξεφτίλισε τον Τάκη Φύσσα, καθότι ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν θυμόταν καν ποιοι ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί στην εν λόγω αναμέτρηση.

Έτσι λοιπόν μετά από τα αθλητικά δικαστήρια ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δικαιώνονται για μία ακόμη φορά και όπως όλα δείχνουν μπαίνει ένα τέλος σε μία ακόμη σκευωρία κατά του Θρύλου και του ηγέτη του.

Ο Εισαγγελέας όμως πρότεινε την ενοχή των παραγόντων της Βέροιας Αρβανιτίδη, Λαναρή και των ποδοσφαιριστών της Μπάρμπα και Παυλίδη για το ματς Ολυμπιακός – Βέροια το 2013. Ακόμη, προτείνεται η ενοχή του πρώην διαιτητή Βαγγέλη Δημητρόπουλου για τον αγώνα Κυπέλλου του 2012 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου