Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Και όμως! Ο Γιαννακόπουλος ζητάει πρωτάθλημα στο βόλεϊ και ενώ ο ΠΑΟ δεν είναι καν πρώτος!

Γιαννακόπουλος: Ανακοινώνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση ...
Απίστευτο και όμως ...Παναθηναϊκό! Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζητάει να δοθεί το πρωτάθλημα στο βόλεϊ αντρών στην ομάδα του και ενώ αυτή είναι ...δεύτερη.
Πιο συγκεκριμένα αύριο (12/5) είναι η τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ για το τι μέλλει γενέσθαι στο βόλεϊ αντρών. Η θέση των πρασίνων εδώ και πολύ και καιρό είναι γνωστή και ζητάνε την διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και σε όλα τα αθλήματα λόγω κορωνοϊού. 
Όμως τώρα προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και δια του πρόεδρου τους ζητάνε να δοθεί το πρωτάθλημα σε αυτούς σε περίπτωση που η ΕΣΑΠ διακόψει το πρωτάθλημα και ανακηρύξει πρωταθλητή.
Όμως ο ΠΑΟ δεν είναι πρώτος στην βαθμολογία της Volley League, αλλά δεύτερος και το να δοθεί πρωτάθλημα στην δεύτερη ομάδα θα είναι κάτι πρωτόγονο για τα παγκόσμια δεδομένα.
Ο Γιαννακόπουλος στηρίζει την άποψη αυτή στο γεγονός ότι η ομάδα του επικράτησε στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις έναντι του Ολυμπιακού -τυπικά είναι δύο διότι στην μία νίκησε ο Ολυμπιακός, αλλά έχασε το χρυσό σετ-, μόνο που αυτές οι νίκες ήταν στο Λιγκ Καπ και μόλις η μία στο πρωτάθλημα. 
Πάντως αν θέλουν στο Παναθηναϊκό τίτλους να ζητήσουν και αυτοί των επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Δείτε την ανάρτηση του Γιαννακόπουλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου