Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Διασυρμός Σαββίδη και ΠΑΟΚ ακόμα και στην Ρωσία για την πολυϊδιοκτησία!

Διασυρμός Σαββίδη στη Ρωσία για την πολυιδιοκτησία | tovima.gr
Ο διασυρμός δεν έχει τέλος για τον Σαββίδη! Μετά τις δηλώσεις του Σπάρτζεον στην Πορτογαλία και του Μίσιτς στην Κροατία και στην Ρωσία κάνουν αναφορά για την πολυϊδιοκτησία.
Και είναι πολύ λογικό να γίνεται αναφορά σε ένα τέτοιο ζήτημα γιατί πολύ απλά μιλάμε για το σκάνδαλο του αιώγνα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου ένας ιδιοκτήτης κατέχει δύο ομάδες από το ίδιο πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα το ρωσικό σάιτ sports.ru σε αφιέρωμα που κάνει για τον προπονητή της ΑΕΚ, Καρέρα, να κάνει λόγο για την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης!
«Τους αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί για την απάτη της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη (που αμφισβητεί), ο οποίος καταδικάστηκε για κατοχή μετοχών σε άλλο σύλλογο της Σούπερ Λιγκ, την Ξάνθη» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό κείμενο θέλοντας να εξηγήσει γιατί από το -8 της κανονικής περιόδου θα ξεκινήσει η ΑΕΚ του Καρέρα τα πλέι οφ από το -1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.
 
Βέβαια το γνωστό σάιτ του βόθρου που μολύνει την ελληνική δημοσιογραφία για έναν περίεργο λόγο εξαφάνισε και πάλι το επίμαχο σημείο για τον ΠΑΟΚ. Λογικά θα χάθηκαν στην μετάφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου