Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται στο ''κίνημα της παύλας''!

Εισαγγελέας καλεί 76χρονη για μια καγκελόπορτα κι ένα κοπάδι κότες ...
Δεν έχει όριο η ξεφτίλα στο ''κίνημα της παύλας''!  Μετά το ποδόσφαιρο το ''κίνημα της παύλας'' εξαπλώθηκε και στον χώρο του Ερασιτέχνη.
Πιο συγκεκριμένα το περιβόητο αυτό κίνημα ζητάει την άμεση διακοπή των πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη και ταυτόχρονα πετάνε λάσπη -και κυρίως μέσω του βορθόσαιτ- σε όσους διαφωνούν με την  διακοπή.
Την Πέμπτη (14/5), λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού με την οποία η Κυβέρνηση έδωσε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις με μπάλα στα κλειστά γήπεδα, οι Ασπρόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση και ζήτησαν από τον Λευτέρη Αυγενάκη να αποφασίσει άμεσα τις τύχες των πρωταθλημάτων.
Στην ανακοίνωση οι διοικούντες του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ προκαλούν το κοινό αίσθημα του μέσου φιλάθλου, καθώς όχι μόνο διότι ζητάνε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, αλλά κυρίως διότι έχουν το θράσος να μιλάνε και για ''χάρτινα'' πρωταθλήματα.
Το θέμα είναι γιατί φοβούνται τόσο πολύ να παίξουν; άμα θέλουν τόσο πολύ να διεκδικήσουν τα τρόπαια να κατέβουν να παίξουν, δεν τους εμποδίζει κανένας.
Αλλά θα μας πείτε ξέρουν στον μπαοκ από τίτλους, ο μόνος τίτλος που κερδίζουν τα τελευταία χρόνια είναι στην προπαγάνδα, εκεί ναι όντως είναι πρώτη και με εμγάλη διαφορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου