Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ομολογούν από μόνοι τους την πολυϊδιοκτησία! Απίστευτη παραδοχή από Μίσιτς και Στάρτζεον!

Παίκτης Ξάνθης: «Χάσαμε 12 βαθμούς γιατί είχαμε τον ίδιο ιδιοκτήτη με τον ΠΑΟΚ»
Τα ομολογούν πλέον και οι ίδιοι παίχτες των ομάδων τους. Ομολογούν το σκάνδαλο του αιώνα και προσπαθούν όπως όπως οι διοικούντες των ομάδων και τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους να καλύψουν τις δηλώσεις τους, μπας και σώσουν το τομάρι τους, αλλά δεν θα μπορέσουν.
Πριν λίγη ώρα βγήκαν στην δημοσιότητα οι δηλώσεις των Γιόζιπ Μίσιτς και Φάμπιο Στάρτζεον σε ξένα δημοσιογραφικά ΜΜΕ και οι οποίοι στην κυριολεξία παραδεχόνται ότι ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης και για αυτό τους αφαιρέθηκαν οι βαθμοί.
Εν συνεχεία πήγαν να ανασκευάσουν τις δηλώσεις τους, τονίζοντας ότι έγινε παρερμήνεια σε αυτά που είπαν, αλλά δεν το σώζουν και ένας νοήμων φίλαθλος καταλαβαίνει την σαπίλα που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χρόνια της ''εξυγίανσης''.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Γιόζιπ Μίσιτς:

«Ο Ολυμπιακός που προηγείται έχει 14 βαθμούς περισσότερους από εμάς, που είναι ανέφικτο να ανατραπεί. Αυτή τη σεζόν μας αφαίρεσαν 7 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας έχει μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας ακόμη ομάδας της πρώτης κατηγορίας».



Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στην «O Jogo» ο Φάμπιο Στάρτζεον:

«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, λόγω του ότι ο πρόεδρός (σ.σ. ιδιοκτήτης) μας ήταν ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ εκείνοι (σ.σ. ο ΠΑΟΚ) έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία, ξεκινήσαμε να παλεύουμε για την παραμονή και όχι για την έξοδο στην Ευρώπη».



Βέβαια κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν τα επίμαχα σημεία της συνέντευξης των παιχτών, γιατί πολύ απλά οι σύλλογοι τους ξεφτιλίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου