Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός συντρίβει τον Άρη και κατακτάει το 6ο συνεχόμενο!


Σαν σήμερα στις 8/5/2002 ο Ολυμπιακός συντρίβει 1-5 τον Άρη στο Χαριλάου και κατακτάει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 31ο της ιστορίας του. Μάλιστα με αυτό το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε ένα δικό του ρεκόρ και πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις κατακτήσεις των σερί πρωταθλημάτων, καθώς έφτασε τα 6 σερί όσα είχε και ο Ολυμπιακός της δεκαετίας του 1950.
Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τον Άρη με 1-5, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Αλεξανδρή που πέτυχε τρία γκολ στο 2', στο 42' και στο 79', ενώ τα άλλα δύο γκολ των ερυθρόλευκων σημειώθηκαν από τον Τζόρτζεβιτς στο 54' και από τον Παπαδόπουλο (αυτ.) στο 17'. Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Λιολίδη στο 75'.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ με 58 βαθμούς, αλλά είχε επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στις κιτρινόμαυρους.

Αρης: Κατεργιαννάκης, Κολτσίδας, Παπαδόπουλος, Μορίς, Σκέντζος (46' Καραλιόπουλος), Λουμπούτης, Μάρκος, Επαλέ, Τσίμπα (57' Θεοδωρίδης), Χαριστέας (57' Λιολίδης), Μπάρκογλου.

Ολυμπιακός: Γεωργίου, Κωστούλας, Ανατολάκης ( 85' Μαυρογενίδης ), Πατσατζόγλου (85' Αμανατίδης), Βενετίδης, Ζε Ελίας, Τζόρτζεβιτς, Ζέτερμπεργκ, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Οφορίκουε (73' Πουρσανίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου