Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Έφαγαν τα μούτρα τους οι σύμμαχοι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και στο βόλεϊ αντρών!

Volley League ανδρών: Απομονώθηκαν Παναθηναϊκος-ΠΑΟΚ
Δεν έχουν βαρεθεί να ξεφτιλίζονται οι σύμμαχοι και ξεφτιλίζονται παντού. Στόχος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ σε κάθε άθλημα του Ερασιτέχνη -και όχι μόνο- είναι η παύλα. Δεν θέλουν με τίποτα να συνεχιστούν οι διοργανώσεις και επιπλέον δεν θέλουν με τίποτα την ανάδειξη πρωταθλητή, γιατί και στις δύο περιπτώσεις θα παραμείνουν άτιτλοι.
Για ακόμη μία φορά όπως είπαμε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός οι σύμμαχοι, το κίνημα της ''παύλας'', βρέθηκαν στην απομόνωση από τις υπόλοιπες ομάδες. Για ακόμη μία φορά το κίνημα της παύλας και της διακοπής, δέχθηκε ένα ηχηρό «όχι» από τις ομάδες. Η θέση τους για ακύρωση της σεζόν, διακοπή εδώ και τώρα, χωρίς πρωταθλητές, χωρίς αγώνες, χωρίς καν προσπάθεια να υπάρξει σοβαρή προσέγγιση της ολοκλήρωσης της Λίγκας, δέχθηκε τη χλεύη του συνόλου των ομάδων.
Η πρώτη ψηφοφορία αφορούσε τη συνέχιση του πρωταθλήματος και υπέρ της διεξαγωγής μόνο πλέι οφ για 1-4 ψήφισαν 7 σωματεία, πλην του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, αλλά και της Ελπίδας Αμπελοκήπων που ήθελε συνέχιση όλου του πρωταθλήματος και εκεί η Κηφισιά ψήφισε υπέρ της μη συνέχισης του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα 6-3 και την ψήφο της Ελπίδας που ήθελε να διεξαχθούν πλέι οφ και πλέι άουτ.
Στη συνέχεια έγινε ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρωταθλητή, κι εκεί 7 σωματεία ζήτησαν να αναδειχθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, με 3 να μειοψηφούν (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου). Όμως ο Φοίνικας Σύρου τόνισε ότι σε περίπτωση που οι συνθήκες επιτρέψουν την συνέχιση των αγώνων και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ επιμένουν στο όχι, τότε και αυτοί θα ταχθούν με την πλειοψηφία και θα ψηφίσουν στο να αναδειχθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός με 8 έναντι 2 ψήφων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου