Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Πρωταθλητής στα χαρτιά στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός! Έμεινε κατηγορία στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ!

Ρε ξεφτίλες, όλα... καλά τώρα;
Συνεχίζουν να ρεζιλεύονται τα παπαγαλάκια του SDNA. Μέχρι σήμερα το απόγευμα συνέχιζαν να γράφουν για στημένα πρωταθλήματα στο βόλεϊ γυναικών, αλλά σήμερα η δημοσιό-αλητεία του SDNA δεν βγάζει ως χάρτινο το πρωτάθλημα στο μπάσκετ γιατί απλούστατα δεν το πήρε ο Ολυμπιακός.
Για αυτούς τους γελοίους τύπους θα πρέπει να έχουμε ανακήρυξη πρωταθλητών σε όλα τα τμήματα όπου δεν είναι πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός και σε όσα είναι να έχουμε μια ωραιότατη παύλα.
Για αυτούς τους δήθεν δημοσιογράφους το πρωτάθλημα στο χάντμπολ σε άντρες και γυναίκες που πήγε στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ αντίστοιχα ήταν δίκαιο, το σημερινό του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ επίσης τίμιο, αλλά το χθεσινό του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών, όπου ήταν πρωτοπόρος με +8 από την δεύτερη ΑΟ Θήρας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος  της κανονικής περιόδου ήταν δώρο...του Καραμπέτσου.
Ο ΠΑΟ, λοιπόν, πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών, με αποφάσεις του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Ενώ ΠΑΟΚ και Άρης σώθηκαν και δεν υποβιβάστηκαν στην Α2. Έτσι, το σάιτ της... αλήθειας το παρουσίασε σαν μία απλή είδηση. Δημοσιογραφικά και... αντικειμενικά. Ενώ τα «πράσινα» και «ασπρόμαυρα» Μέσα πανηγυρίζουν!
Αλήθεια Λαλάκη τώρα τα άρθρα γιατί δεν γράφουν για χάρτινο πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ που σώθηκε στα ...γραφεία;

ΥΓ. Επειδή βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι ο Παναθηναϊκός ψήφισε κατά της ανακήρυξης πρωταθλητή, μπορεί απλούστατα να βγάλει ανακοίνωση και να πει δεν θέλουμε το πρωτάθλημα.
ΥΓ2. Αν δεν ήθελε το πρωτάθλημα στα χαρτιά ας επέμενε στην συνέχιση όπως ήθελε η ΑΕΚ, το ''όχι'' εκ του ασφαλούς σε κάνει τσάμπα μάγκα.
ΥΓ3. Εκεί στην ''Πράσινη'' μην απορείτε που πουλάτε μόλις 350 φύλλα.
Εφημερίδα Η Πράσινη - 21/5/2020
ΥΓ4. Ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα επιμένει στην συνέχιση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου