Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Από αύριο ξεκινάνε και πάλι οι προπονήσεις στο Ρέντη!


Από αύριο Τρίτη και ύστερα από διακοπή 1.5 μήνα από τις προπονήσεις, οι ερυθρόλευκοι παίχτες επιστρέφουν σε αυτές.
Όμως οι προπονήσεις θα είναι λίγο διαφορετικές τις πρώτες ημέρες μιας και θα τηρηθούν τα αυστηρά πρωτόκολλα, που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Δηλαδή οι παίχτες θα προπονούνται ανά γκρουπ, δηλαδή δεν θα πηγαίνουν όλοι μαζί στο Ρέντη για προπόνηση, αλλά ανά τακτικά χρονικά διαστήματα και πιο συγκεκριμένα στις 9:00, στις 10:30 και στις 12:00.
Επίσης όλοι οι παίχτες, ο Πέδρο Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πέρασαν από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ για τον κορωνοϊό.

Δείτε την ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Όπως έκανε από την πρώτη μέρα, ο Ολυμπιακός σεβόμενος τις οδηγίες και τις αποφάσεις είναι έτοιμος για τη σταδιακή επάνοδο στη νέα κανονικότητα τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Με γνώμονα την προστασία της υγείας και σύμφωνα με τις οδηγίες, οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται σε γκρουπ με τους παίκτες να πηγαίνουν στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη σε διαφορετικές ώρες (9:00, 10:30, 12:00)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου