Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Η ΟΧΕ χάρισε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ! Αλήθεια ρε Λαλάκη αυτό δεν είναι πέτσινο;

Ετσιθελική απονομή από την ΟΧΕ! Χάρισαν πρωτάθλημα στην ΑΕΚ με ισοβαθμία!
Η ΟΧΕ σε μια πρωτοφανή απόφαση χάρισε τον τίτλο στην ΑΕΚ και ενώ ήταν ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό στην βαθμολογία δίχως μάλιστα να έχει γίνει ο δεύτερος αγώνας των ομάδων στο πρωτάθλημα.
Μια πρωτοφανή απόφαση για τα χρονικά του πρωταθλήματος του χάντμπολ που κόντρα στην θέληση και των δύο ομάδων (Ολυμπιακού και ΑΕΚ), η ΟΧΕ αποφάσισε να χαρίσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ.
Μια απόφαση στην κυριολεξία πραξικόπημα κόντρα στο δίκαιο και είναι ακόμα πιο απίστευτοι οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας καθότι δεν δέχτηκαν να γίνει ούτε καν ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων, έτσι ώστε να μην υπάρχει η ισοβαθμία και στην κυριολεξία να υπάρξει ένας χάρτινος τίτλος.

Αλλά είπαμε είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

ΥΓ. Αλήθεια όμως ο Λαλάκης και η συμμορία του τι θα πουν για αυτόν τον τίτλο θα τον χαρακτηρίζουν ως ''χάρτινο''; θα βγει άραγε ο Καρλής/Αϊβαλιώτης/Αυλακιώτης/Παπαθεοδώρου να γράψει για ''χάρτινα'' πρωταθλήματα, όπως κάνει επί ένα μήνα τώρα εις βάρος του Ολυμπιακού ή τώρα όλα είναι καλά;
ΥΓ2. Πρωταθλητής και ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ γυναικών, κύριε Καρλή περιμένουμε άρθρο σας που να μιλάει για ''χάρτινα'' πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου