Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Μαρινάκης στους παίκτες: «Σαν να αρχίζει τώρα το πρωτάθλημα!»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Η συνέντευξη στον Real FM - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...
Επίσκεψη στο Ρέντη έκανε σήμερα το μεσημέρι ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Μαρινάκης είχε συνομιλία με τους παίχτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού  Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Μαρινάκης τους τόνισε ότι ακόμη τίποτα δεν τελείωσε και ότι θα πρέπει να αφοσιωθούν στους τρεις στόχους της ομάδας το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Europa League. Και τους επισήμανε ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούν στην σημερινή βαθμολογία και να έχουν στο νου τους ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα.
Παράλληλα έγινε αναφορά και στην ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς για τα επόμενα δύο χρόνια, τονίζοντας ότι η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο την ερχόμενη σεζόν.
Έγινε μια αναφορά και στον κορωνοϊό, δίνοντας τα συγχαρητήρια σε όλους του Έλληνες για την στάση που είχαν κατά το διάστημα της πανδημίας και σε ότι αφορά το προσωπικό επίπεδο, τόνισε ότι ακολούθησε κατά γράμμα τις συθμβουλές των γιατρών.
Τέλος, ο ηγέτης του Θρύλου πρόσθεσε στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο ώστε η ομάδα να γυρίσει πιο δυνατή από τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή της πορεία και εκπληρώνοντας τα όνειρα του κόσμου του Ολυμπιακού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου