Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Το τελευταίο ''αντίο'' στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr!

Το τελευταίο
Το τελευταίο ''αντίο'' στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr είπαν συγγενείς και φίλοι,καθώς και άνθρωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος πέθανε σε ηλικία 34 ετών το περασμένο Σάββατο στις ΗΠΑ και εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών για να του πουν το τελευταίο αντίο. Στην Μητρόπολη Αθηνών εψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία, για να αποχαιρετήσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη που θρηνούν το χαμό του πολυαγαπημένου τους γιου και αδελφού.
Το παρών έδωσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης,ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος,καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης. Το παρών στην Μητρόπολη Αθηνών έδωσε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αδωνις Γεωργιάδης,ο Βασίλης Λεβέντης, η Μαριάννα Λάτση, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης,ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς,ο Γιώργος Λούβαρης,ο Σίνισα Γκόγκιτς,ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς,ο Γιάννης Μώραλης,ο Γιώργος Ανατολάκης και πολλοί άλλοι.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο αδερφός του Κωνσταντίνος διάβασε τον επικήδειο λόγο του.

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια και αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες απο εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στο τελευταίο «αντίο» στον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη - Παρών και ο Τσίπρας (pics & vid)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου