Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Εξαιρετική εμφάνιση των ερυθρόλευκων κόντρα στην Μποτοσάνι!Ολυμπιακός-Μποτοσάνι 5-0 (φιλικό)

Άρεσε πολύ ο νέος Θρύλος!
Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους,κατάντησε με 5-0 της ρουμάνικης με Μποτοσάνι. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε άλλο το παιχνίδι και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Σκόρερ του Ολυμπιακού ο Γκερέιρο -ύστερα από ασίστ του Χριστοδουλόπουλου-,ο Φορτούνης,ο Καμαράς,καθώς και οι Βέργος και Βρουσάι.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια,Σισέ και Νικολάου στο κέντρο της άμυνας και τους Μασούρα και Τσιμίκα να συμπληρώνουν την τετράδα στην άμυνα. Οι Ρομαό και Ανδρούτσος στον άξονα της μεσαίας γραμμής,ο Χριστοδουλόπουλος και ο Πάρντο στα πλάγια της μεσαίας γραμμής,ο Μάριν πίσω από τον επιθετικό,ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Γκερέρο.
Ο Ολυμπιακός μόλις στο 9' είχε δοκάρι με τον Γκερέρο. Ενώ δύο καλές ευκαιρίες με Πάρντο στο 26' και Μάριν στο 35'. Τελικά το γκολ ήρθε για τους Πειραιώτες στο 41'. Ο Χριστοδουλόπουλος έδωσε στον Μάριν, εκείνος τον βρήκε ξανά μέσα στην περιοχή, με τον Λάζαρο να γυρίζει στον Γκερέρο και τον Ισπανό φορ να σκοράρει σε κενή εστία. Τέλος ημιχρόνου 0-1 για τον Ολυμπιακό.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα να πετύχει αλλά 4 γκολ. Σκόρερ οι Φορτούνης και Καμαρά στο 50' και 58' με μακρινά σουτ αντίστοιχα. Ενώ στο 57' ο Ολυμπιακό είχε και μια καλή ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Τζούρτζεβιτς. Στο 84’ ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βέργος έκανε το 4-0 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ενώ στο 87’ ο Βρουσάι διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή.
Τελικό σκορ 5-0 για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Μποτοσάνι και πλέον από αύριο η αποστολή του Ολυμπιακού ξαναγυρίζει πίσω στην Αθήνα,μετά το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Τσιμίκας, Ρομαό, Ανδρούτσος, Μάριν, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς (80' Ευαγγέλου), Βούκοβιτς, Σάλιακας (77' Μάνος), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φετφατζίδης (85' Μανθάτης), Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς (85' Βέργος).

Μποτοσάνι: Μπράνζα, Μπούρκα, Μιρόν, Πάπα, Γκολόφκα, Ροντρίγκεζ, Ντουμίτρας, Οάιντα, Ρομάνι, Μπρεκάλο, Τσιτόσκα.



Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου