Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Στην Αθήνα έφτασε ο Μεριά! Φήμες για Τοροσίδη!


Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος διεθνής στόπερ έφτασε νωρίτερα στην χώρα μας,από ότι αρχικά είχε αναφερθεί και αναμένεται σε λίγες ώρες να γίνει και επίσημα παίχτης του Ολυμπιακού.
Ο παίχτης μάλιστα είχε περάσει από ιατρικά τεστ την πρώτη φορά που είχε έρθει στην χώρα μας και από την στιγμή που ήρθε η οριστική συμφωνία με την Σφαξιέν,δεν αποκλείεται και σήμερα κιόλας να ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά και τεθεί στην διάθεση του Μαρτίνς. Ο παίχτης θα υπογράψει συμβόλαιο για 4 χρόνια με τους ερυθρόλευκους.

Φήμες για Τοροσίδη.
Ο Βασίλης Τοροσίδης
Σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική Ιταλία ο Βασίλης Τοροσίδης είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος μπακ που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Μπολόνια και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του,είναι πολύ πιθανόν να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα. Ο Τοροσίδης είναι ένα πολυεργαλείο για την άμυνα,καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν δεξί μπακ,αλλά ως και στόπερ και θα έχει ενδιαφέρον αν και εφόσον αποκτηθεί σε ποια θέση θα αγωνίζεται,γιατί και η θέση του Ομάρ δεν είναι και βέβαιη ενόψει της νέας σεζόν.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου