Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Θα είναι έτοιμος όταν πρέπει! Σιντ Τρούιντεν- Ολυμπιακός 1-1 (φιλικό)

Όταν μπήκαν οι βασικοί, έγινε καλύτερος
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Σιντ Τρούιντεν,στο πέμπτο φιλικό της προετοιμασίας του και τρίτο στο Βέλγιο. Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες -κυρίως- στο δεύτερο ημίχρονο,αλλά στην άμυνα παρουσίασαν αρκετά αμυντικά κενά τα οποία και θα πρέπει να τα καλύψουν άμεσα. Σκόραρε ξανά ο Γκερέρο που αποδεικνύει ότι έχει έφεση στο γκολ.Αυτό ήταν το έκτο γκολ του Ισπανού σε πέντε παιχνίδια. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Γιαννιώτη που κατέβασε ρολά σε αρκετές περιπτώσεις. Νέα καλή εμφάνιση από τον Καμαρά,που ήταν μακράν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Πιο έτοιμη η βελγική ομάδα,καθώς ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της σε δέκα ημέρες.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με αρχικό σχήμα τον Γιαννιώτη στο τέρμα, στην άμυνα τους Μασούρα, Μιράντα, Νικολάου και Κούτρη, στον άξονα οι Ρομαό και Καμαρά, στα άκρα Βρουσάι και Πάρντο, με τον Ανδρούτσο σε ρόλο επιτελικού και ο Μάνος στην επίθεση.
Οι Βέλγοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ,μόλις στο 4' της αναμέτρησης. Ο Ανδρούτσος έκανε λάθος στο χώρο του κέντρου και στην αντεπίθεση οι Βέλγοι σκόραραν με τον Ντούκενς, Στο 11' σουτ του Ντούκενς,η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη. Στο 15' ο Γιαννιώτης είχε πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Ντε Μπρόιν. Στο 30' ο Ολυμπιακός έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ανδρούτσο,όταν το σουτ πέρασε ακριβώς δίπλα από το δεξί δοκάρι των Βέλγων. Στο 34' μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Καμαρά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πάρντο πέρασε όποιον ήθελε,αλλά το σουτ δεν ήταν εύστοχο.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Βούκοβιτς, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Στο 48' ο Γιαννιώτης είχε μια καλή απόκρουση σε σουτ του Σεμπάγιος. Στο 59' ο Γιαννιώτης είπε όχι σε τετ α τετ με τον Ντε Μπρόιν. Στο 73' ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ ευκαιρία σε σουτ του Μάνου και στο 74' πάλι ο Μάνος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Πιράρ. Στο 80' ο Γκερέρο συνδυάστηκε υπέροχα με τον Χριστοδουλόπουλο,αλλά ο Λάζαρος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πιράρ. Στο 82' ούτε ο Γκερέρο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πιράρ. Στο 87' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό. Ο Χριστοδούλοπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκερέρο με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα των Βέλγων.
Τελικό σκορ 1-1 με τον Ολυμπιακό να δείχνει θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του,ειδικά στο τομέα της πίεσης,αλλά από την άλλη θα πρέπει να διορθώσει τα αμυντικά κενά που παρουσίασε στο παιχνίδι του. Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό το Σάββατο με την Γκενκ στις 16.00.

Σεντ Τρούιντεν: Πιράρ, Τομιγιάσου, ντε Νόρε (46' Αντούνες), Γκαρσία (71' Εμμαέ), Ντε Σαρτ, Ντε Πέτερ, Μποτάκα, Μπέζους, Ντε Μπρόιν (81' Σάμι), Σεμπάγιος (66’ Ακολάτσε), Ντούκενς, (66’ Γιάνσενς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου (46' Βούκοβιτς), Κούτρης (63' Τσιμίκας), Ρομαό (75' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Ανδρούτσος (75' Φορτούνης), Βρουσάι, Πάρντο (75' Χριστοδουλόπουλος), Μάνος (75' Γκερέρο).


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου