Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Έδειξε διάθεση στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους!Γκέζτεπε-Ολυμπιακός 0-1 (φιλικό)

Ο Ολυμπιακός μετά από τέσσερα σερί φιλικά παιχνίδια επέστρεψε στις νίκες,καθώς επικράτησε της τουρκικής Γκέζτεπε με 0-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Χριστοδουλόπουλος που έκανε ντεμπούτο στα γκολ με την ερυθρόλευκη. Αρκετά βελτιωμένοι ερυθρόλευκοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια,που είχαν και άλλες ευκαιρίες στο παιχνίδι με μεγαλύτερη το δοκάρι του Χριστοδουλόπουλου στο 15΄. Από εκεί και έπειτα ξεχώρισαν ο Φετφατζίδης που από το κόρνερ προήλθε το πρώτο γκολ,ενώ είχε άλλες δύο-τρεις ακόμα εξαιρετικές μπαλιές σε συμπαίχτες του. Καλός και ο Χατζισαφί που αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ. Ο Ιρανός που αγωνίστηκε ως μέσος κράτησε σωστά τη θέση του, μοίρασε την μπάλα από χαμηλά και κυριάρχησε στο χώρο ευθύνης του. Βελτιωμένος,αν και έκανε κάποια επιπόλαια λαθάκια ο Ανδρούτσος,ενώ κυρίαρχος στην δεξιά πλευρά ήταν ο Μασούρας.
Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε κόντρα στην τουρκική ομάδα ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Χουτεσιώτης στο τέρμα, αμυντική τετράδα με Μασούρα, Σισέ, Νικολάου και Κούτρη. Στο χώρο του κέντρου, Χατζισαφί και Ανδρούτσος. Στις πτέρυγες ο Πάρντο δεξιά και ο Χριστοδουλόπουλος, επιτελικό χαφ ο Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα. Στο 13' ο Φετφατζίδης εκτέλεσε το κόρνερ πρώτη κεφαλιά από τον Σισέ, νέα κεφαλιά του Νικολάου στο οριζόντιο δοκάρι και ο Χριστοδουλόπουλος άνοιξε το σκορ. Στο 15' εκτέλεση φάουλ από τον Λάζαρο η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25' ωραία μπαλιά του Λάζαρου για τον Ανσαριφάρντ, αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία του Γκεκτούζ. Στο 33' καλή μπαλιά του Φετφατζίδη για τον Χριστοδουλόπουλο,αλλά το σουτ κατέληξε σε κόρνερ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-1 υπέρ του Θρύλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα,με την πρώτη ευκαιρία να είναι στο 60' με το σουτ του Ανσαριφάρντ να περνάει δίπλα στο δεξί δοκάρι. Στο 76' εξαιρετική μπαλιά του Φετφατζίδη για τον Καρίμ, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Μπιλέν. Στο 77' σουτ από τον Μάνο νέα απόκρουση από τον Μπίλέν σε κόρνερ. Στο 80' ο Χουτεσιώτης έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ του Καγιά.
Τελικό σκορ 0-1 με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα φιλικά,αλλά είναι σίγουρο ότι η ομάδα θέλει δουλειά και ενίσχυση. Οι ερυθρόλευκοι γυρίζουν σήμερα πίσω στην Αθήνα μιας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε. Επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού την Τετάρτη στις 1/8 κόντρα στην Λεγανές.

Γήπεδο: Marasingel, Sportpark Schuytgraaf

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης (81' Τσιμίκας), Ανδρούτσος, Χατζισαφί, Φετφατζίδης, Πάρντο (81' Ευαγγέλου), Χριστοδουλόπουλος (71' Μάνος), Ανσαριφάρντ.
ΓΚΕΖΤΕΠΕ (Ταμέρ Τούνα): Γκεκτούγκ (46' Μπιλέν), Ανταμά Τραορέ (63' Εμίρ), Ουάλας (63' Γκρίλο), Σινεμρέ, Γκασάμα (63' Καγιάν), Πόκο, Κάστρο, Ενγκάντο (74' Καντά), Ταϊφούρ, Ακμπουνάρ, Γκουφράν (88' Ενές).

Γκολ: 13' Χριστοδουλόπουλος / -
Κάρτες: 55' Ανδρούτσος, 83' Ευαγγέλου / -



Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου