Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Πήρε Κόντη και Αραπακόπουλο ο Θρύλος!

Πήρε και Κόντη!
Παίχτης του Ολυμπιακού θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Αντώνης Κόντης.  Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια ακόμη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Ο Κόντης αγωνίζεται ως εξτρέμ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην γενέτειρα του την Κέρκυρα, ενώ στο παρελθόν πέρασε από ΑΕΚ, Φίλιππο Βέροιας και ΧΑΝΘ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κόντη. Ο διεθνής αθλητής χάντμπολ με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αγωνίζεται ως εξτρέμ  και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αντώνη Κόντη:

«Είμαι περήφανος και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε αρχικά.
Τέλος, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ το προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Στον Ολυμπιακό ο Αραπακόπουλο.
Στον Θρύλο ο Αραπακόπουλος

Παίχτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ανδρέας Αραπακόπουλος. Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Αραπακόπουλος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον Δούκα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Αραπακόπουλο. Ο διεθνής αθλητής χάντμπολ με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αγωνίζεται ως πίβοτ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ανδρέα Αραπακόπουλου:

«Είναι μια νέα αρχή για μένα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.
Λόγω της περσινής πορείας αλλά και του χαρακτήρα του συλλόγου οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές για τη νέα σεζόν. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% του εαυτού μου και να ανταποκριθώ στο ρόλο που θα έχω στην ομάδα».


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου