Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ολυμπιακός:«Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;»


Προσφυγή του Ολυμπιακού σε βάρος της ΑΕΚ για τον Λάζαρο. Αρχές Ιούλη θα κατέθετε η πρωταθλήτρια το συμβόλαιο αλλά ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα.
Ούτε σήμερα οι διοικούντες της ΑΕΚ δεν έδειξαν το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και αρκέστηκαν απλά σε διάφορα επικοινωνιακά τρικ σχετικά με τους δικηγόρους που έχει ο Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός έδωσε την δίκη του απάντησε πάνω σε όλα αυτά: «Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές, αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ. Όπως, όμως, είναι φυσικό είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη. Και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει» υποστήριζαν στο μεγάλο λιμάνι και φτάνοντας στο δια ταύτα αναρωτιόντουσαν το αυτονόητο: «Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;».
Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της ΑΕΚ γιατί όπως υποστηρίζουν οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να τιμωρηθεί, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει.
Η επόμενη συνεδρίαση για την υπόθεση είναι την Δεύτερα στις 23/7 και θα έχει ενδιαφέρον αν η ΑΕΚ δείξει επιτέλους αυτό το συμβόλαιο.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου